Koldhævede havreboller

Her får du nøglen til ægte bagelykke. Den nemmeste opskrift på lækre og sprøde koldhævede havreboller med havreklid. De reder en hver morgen og er ægte selvforkælelse.

Godt bagværk behøver ikke være svært eller tage lang tid. Disse koldhævede havreboller er et godt eksempel på nemt og enkelt brød, der stadig smager skønt. Når du koldhæver din dej, har den nemlig mere tid til at udvikle masser af smag. Havrebollerne mætter godt, og de er perfekte til morgenbordet. Fibrene fra fuldkornsmel og havre er nemlig med til at give dig en god start på dagen.

Se opskrift
koldhævede havreboller

Køkkentid
35 min.

Ventetid
ca. 7 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Koldhævede havreboller: 4 ud af 5 baseret på 32 anmeldelser

Opskrift

18-20 boller

25 g gær
6 dl koldt vand
450 g Valsemøllen Hvedemel med fuldkorn
150 g Valsemøllen Havreklid
150 g Valsemøllen Havregryn
150 g frø, fx. Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner
2 spsk. sukker
2 spsk. vegetabilsk olie
2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det kolde vand.
  2. Bland resten af ingredienserne i og ælt dejen i hånden eller i røremaskine ved lav hastighed i 10 minutter.
  3. Dæk skålen til og lad dejen hvile i køleskab i minimum 6 timer – gerne natten over.
  4. Tag skålen ud af køleskabet og form bollerne med en fugtig ske og sæt dem på en bageplade med bagepapir – der bliver 18-20 store boller.
  5. Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 235°C (varmluft 220°C) i 12-15 minutter.
  6. Lad dem køle af på en rist, og nyd!
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.