Økologiske müsliboller – Bageblanding

Mangler du en nem snack? Så prøv vores økologiske müsliboller, der er bagt med Valsemøllen Økologiske Koldhævede Brunchboller. De er fyldt med lækre nødder, tranebær og sesamfrø. Mums!

Vores økologiske müsliboller med hasselnødder og tranebær er nemme at bage, og så smager de sødt og godt. Bag dem til madpakken, eller til når du skal have mættet den lille sult. Bollerne er også gode i stedet for kage, da de tilfredsstiller den søde tand. Alle vil elske de sprøde boller. Spis dem som de er eller lune med smør.

Se opskrift
müsliboller

Køkkentid
10 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske müsliboller – Bageblanding: 2 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

10-12 stk.

1 pakke Økologiske Koldhævede Brunchboller
25 g gær
4 dl vand
50 g tranebær
50 g grofthakkede hasselnødder
50 g sesamfrø
50 g müsli eller havregryn

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt pakkens indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Tilsæt tranebær, grofthakkede hasselnødder, sesamfrø og havregryn eller müsli, og ælt det i  dejen, til det er jævnt fordelt.
  4. Dæk skålen til, og lad nu dejen hæve i ca. 60 minutter.
  5. Form ca. 10-12 boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistrer på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir
  6. Forvarm ovnen til 240°C, sænk temperaturen til 225°C (varmluft 200°C), og bag bollerne i midten af oven i 15-20 minutter.
  7. Lad dine økologiske müsliboller køle af på en rist.

Et godt tip: Hvis du vil lave de økologiske müsliboller i en sødere udgave, kan du også erstatte tranebær eller nødder med mørk chokolade.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.