Økologiske müsliboller – Bageblanding

Mangler du en nem snack? Så prøv vores økologiske müsliboller, der er bagt med Valsemøllen Økologiske Koldhævede Brunchboller. De er fyldt med lækre nødder, tranebær og sesamfrø. Mums!

Vores økologiske müsliboller med hasselnødder og tranebær er nemme at bage, og så smager de sødt og godt. Bag dem til madpakken, eller til når du skal have mættet den lille sult. Bollerne er også gode i stedet for kage, da de tilfredsstiller den søde tand. Alle vil elske de sprøde boller. Spis dem som de er eller lune med smør.

Se opskrift
müsliboller

Køkkentid
10 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske müsliboller – Bageblanding: 1 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

til 10-12 stk.

1 pakke Økologiske Koldhævede Brunchboller
25 g gær
4 dl vand
50 g tranebær
50 g grofthakkede hasselnødder
50 g sesamfrø
50 g müsli eller havregryn

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt pakkens indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Tilsæt tranebær, grofthakkede hasselnødder, sesamfrø og havregryn eller müsli, og ælt det i  dejen, til det er jævnt fordelt.
  4. Dæk skålen til, og lad nu dejen hæve i ca. 60 minutter.
  5. Form ca. 10-12 boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistrer på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir
  6. Forvarm ovnen til 240°C, sænk temperaturen til 225°C (varmluft 200°C), og bag bollerne i midten af oven i 15-20 minutter.
  7. Lad dine økologiske müsliboller køle af på en rist.

Et godt tip: Hvis du vil lave de økologiske müsliboller i en sødere udgave, kan du også erstatte tranebær eller nødder med mørk chokolade.