Økologiske müsliboller – Bageblanding

Mangler du en nem snack? Så prøv vores økologiske müsliboller, der er bagt med Valsemøllen Økologiske Koldhævede Brunchboller. De er fyldt med lækre nødder, tranebær og sesamfrø. Mums!

Vores økologiske müsliboller med hasselnødder og tranebær er nemme at bage, og så smager de sødt og godt. Bag dem til madpakken, eller til når du skal have mættet den lille sult. Bollerne er også gode i stedet for kage, da de tilfredsstiller den søde tand. Alle vil elske de sprøde boller. Spis dem som de er eller lune med smør.

Se opskrift
müsliboller

Køkkentid
10 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske müsliboller – Bageblanding: 2 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

10-12 stk.

1 pakke Økologiske Koldhævede Brunchboller
25 g gær
4 dl vand
50 g tranebær
50 g grofthakkede hasselnødder
50 g sesamfrø
50 g müsli eller havregryn

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt pakkens indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Tilsæt tranebær, grofthakkede hasselnødder, sesamfrø og havregryn eller müsli, og ælt det i  dejen, til det er jævnt fordelt.
  4. Dæk skålen til, og lad nu dejen hæve i ca. 60 minutter.
  5. Form ca. 10-12 boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistrer på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir
  6. Forvarm ovnen til 240°C, sænk temperaturen til 225°C (varmluft 200°C), og bag bollerne i midten af oven i 15-20 minutter.
  7. Lad dine økologiske müsliboller køle af på en rist.

Et godt tip: Hvis du vil lave de økologiske müsliboller i en sødere udgave, kan du også erstatte tranebær eller nødder med mørk chokolade.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.