Sandwich med kål og spicy hummus

En Sandwich behøver hverken at være kedelig eller smagsløs - denne sandwich med kål og spicy hummus er et perfekt bud på en lækker og smagfuld sandwich.

Server den som aftensmad

eller pak den med til en skøn frokost, hvis du vil have kålen forbliver sprødt, kan du opbevare det i en lille beholder og putte det i sandwichen, når du skal spise den.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

4 sandwichboller
½ lilla spidskål, fintsnittet
En god håndfuld persille, grofthakket

Spicy hummus
1 ps Green Life Øko Hummus, Original
½ dl olie
ca. 2 dl koldt vand
1 fed hvidløg, presset
½ frisk chili, finthakket
1 tsk. paprika
En lille håndfuld friske koriander

Fremgangsmåde

  1. Kom Hummusblandingen i en skål og tilsæt vand og olie.
  2. Rør det hele godt sammen.
  3. Rør hvidløg, chili, paprika og koriander i hummusen.
  4. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.
  5. Skær sandwichbollerne over, smør top og bund med hummus og fyld spidskål og persille i.