Sandwich med kål og spicy hummus

En sandwich behøver hverken at være kedelig eller smagsløs – denne sandwich med kål og spicy hummus er et perfekt bud på en lækker og smagfuld sandwich helt uden kød.

Server den som aftensmad eller pak den med til en skøn frokost. Sandwichen er meget enkel, og der er derfor mulighed for at fylde dem som du ønsker. Brug f.eks. Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller som sandwichbrød, og køb en spicy hummus – så er der smagfulde sandwiches på ingen tid! Hvis du vil have kålen forbliver sprødt, kan du opbevare det i en lille beholder og putte det i sandwichen, når du skal spise den.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

4 sandwichboller
½ lilla spidskål, fintsnittet
En god håndfuld persille, grofthakket
Spicy hummus

Sådan gør du

  1. Bag en portion saftige sandwichboller fx Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller.
  2. Snit rød spidskål fint, og hak persillen groft.
  3. Skær sandwichbollerne over, smør top og bund med hummus og fyld spidskål og persille i.

Et godt tip: Ønsker du flere smagsnuancer i din sandwich, kan du også fylde den med syltede rødløg eller syltede tomater og lidt stegt kylling. Det giver din sandwich endnu mere smag, og så mætter den stadig ligeså skønt.