Sandwich med kål og spicy hummus

En sandwich behøver hverken at være kedelig eller smagsløs – denne sandwich med kål og spicy hummus er et perfekt bud på en lækker og smagfuld sandwich helt uden kød.

Server den som aftensmad eller pak den med til en skøn frokost. Sandwichen er meget enkel, og der er derfor mulighed for at fylde dem som du ønsker. Brug f.eks. Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller som sandwichbrød, og køb en spicy hummus – så er der smagfulde sandwiches på ingen tid! Hvis du vil have kålen forbliver sprødt, kan du opbevare det i en lille beholder og putte det i sandwichen, når du skal spise den.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

4 personer

4 sandwichboller
½ lilla spidskål, fintsnittet
En god håndfuld persille, grofthakket
Spicy hummus

Sådan gør du

  1. Bag en portion saftige sandwichboller fx Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller.
  2. Snit rød spidskål fint, og hak persillen groft.
  3. Skær sandwichbollerne over, smør top og bund med hummus og fyld spidskål og persille i.

Et godt tip: Ønsker du flere smagsnuancer i din sandwich, kan du også fylde den med syltede rødløg eller syltede tomater og lidt stegt kylling. Det giver din sandwich endnu mere smag, og så mætter den stadig ligeså skønt.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.