Sandwich med kål og spicy hummus

En Sandwich behøver hverken at være kedelig eller smagsløs - denne sandwich med kål og spicy hummus er et perfekt bud på en lækker og smagfuld sandwich.

Server den som aftensmad

eller pak den med til en skøn frokost, hvis du vil have kålen forbliver sprødt, kan du opbevare det i en lille beholder og putte det i sandwichen, når du skal spise den.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 4 personer

4 sandwichboller
½ lilla spidskål, fintsnittet
En god håndfuld persille, grofthakket

Spicy hummus
1 ps Green Life Øko Hummus, Original
½ dl olie
ca. 2 dl koldt vand
1 fed hvidløg, presset
½ frisk chili, finthakket
1 tsk. paprika
En lille håndfuld friske koriander

Fremgangsmåde

  1. Kom Hummusblandingen i en skål og tilsæt vand og olie.
  2. Rør det hele godt sammen.
  3. Rør hvidløg, chili, paprika og koriander i hummusen.
  4. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.
  5. Skær sandwichbollerne over, smør top og bund med hummus og fyld spidskål og persille i.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.