Sandwich med kål og spicy hummus

En sandwich behøver hverken at være kedelig eller smagsløs – denne sandwich med kål og spicy hummus er et perfekt bud på en lækker og smagfuld sandwich helt uden kød.

Server den som aftensmad eller pak den med til en skøn frokost. Sandwichen er meget enkel, og der er derfor mulighed for at fylde dem som du ønsker. Brug f.eks. Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller som sandwichbrød, og køb en spicy hummus – så er der smagfulde sandwiches på ingen tid! Hvis du vil have kålen forbliver sprødt, kan du opbevare det i en lille beholder og putte det i sandwichen, når du skal spise den.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

4 personer

4 sandwichboller
½ lilla spidskål, fintsnittet
En god håndfuld persille, grofthakket
Spicy hummus

Sådan gør du

  1. Bag en portion saftige sandwichboller fx Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller.
  2. Snit rød spidskål fint, og hak persillen groft.
  3. Skær sandwichbollerne over, smør top og bund med hummus og fyld spidskål og persille i.

Et godt tip: Ønsker du flere smagsnuancer i din sandwich, kan du også fylde den med syltede rødløg eller syltede tomater og lidt stegt kylling. Det giver din sandwich endnu mere smag, og så mætter den stadig ligeså skønt.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.