Rosinboller

Bag de lækreste rosinboller på den nemme måde med Valsemøllen Boller bageblanding. Vi har fundet frem til en opskrift til dig der gerne vil forkæle dem derhjemme med en god eftermiddags snack. Nemlig et par lækre rosinboller.  Det eneste du skal gøre, er at blande vand og rosiner sammen med Valsemøllen Boller. Nemmere bliver det ikke at kunne servere nybagte rosinboller til en god eftermiddags snack eller til weekendens morgenbord.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

20 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller 
1 ps. Valsemøllen Tørgær
5 dl lunkent vand
100 g rosiner

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland melblandingen (men gem ca. 0,5 dl til æltningen) med de 2 poser Valsemøllen Tørgær.
  2. Tilsæt 5 dl lunkent vand.
  3. Ælt dejen i 5 min. med hænderne eller i en køkkenmaskine/håndmixer på mellemste trin.
  4. Kom rosinerne i dejen.
  5. Del dejen i 20 lige store stykker, og form dem til boller.
  6. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
  7. Lad bollerne hæve tildækket på et lunt sted i 60 min. eller til dobbelt størrelse.
  8. Pensl bollerne med æg eller vand.
  9. Bag bollerne ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 9-12 min., eller til bollerne er gyldne.
  10. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: I weekenden kan du skifte rosinerne ud med chokolade og servere lækre chokolade boller. 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.