Rosinboller

Bag de lækreste rosinboller på den nemme måde med Valsemøllen Boller bageblanding. Vi har fundet frem til en opskrift til dig der gerne vil forkæle dem derhjemme med en god eftermiddags snack. Nemlig et par lækre rosinboller.  Det eneste du skal gøre, er at blande vand og rosiner sammen med Valsemøllen Boller. Nemmere bliver det ikke at kunne servere nybagte rosinboller til en god eftermiddags snack eller til weekendens morgenbord.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

20 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller 
1 ps. Valsemøllen Tørgær
5 dl lunkent vand
100 g rosiner

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

 1. Bland melblandingen (men gem ca. 0,5 dl til æltningen) med de 2 poser Valsemøllen Tørgær.
 2. Tilsæt 5 dl lunkent vand.
 3. Ælt dejen i 5 min. med hænderne eller i en køkkenmaskine/håndmixer på mellemste trin.
 4. Kom rosinerne i dejen.
 5. Del dejen i 20 lige store stykker, og form dem til boller.
 6. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
 7. Lad bollerne hæve tildækket på et lunt sted i 60 min. eller til dobbelt størrelse.
 8. Pensl bollerne med æg eller vand.
 9. Bag bollerne ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 9-12 min., eller til bollerne er gyldne.
 10. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: I weekenden kan du skifte rosinerne ud med chokolade og servere lækre chokolade boller. 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.