Rosinboller

Bag de lækreste rosinboller på den nemme måde med Valsemøllen Boller bageblanding. Vi har fundet frem til en opskrift til dig der gerne vil forkæle dem derhjemme med en god eftermiddags snack. Nemlig et par lækre rosinboller.  Det eneste du skal gøre, er at blande vand og rosiner sammen med Valsemøllen Boller. Nemmere bliver det ikke at kunne servere nybagte rosinboller til en god eftermiddags snack eller til weekendens morgenbord.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

20 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller 
1 ps. Valsemøllen Tørgær
5 dl lunkent vand
100 g rosiner

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

 1. Bland melblandingen (men gem ca. 0,5 dl til æltningen) med de 2 poser Valsemøllen Tørgær.
 2. Tilsæt 5 dl lunkent vand.
 3. Ælt dejen i 5 min. med hænderne eller i en køkkenmaskine/håndmixer på mellemste trin.
 4. Kom rosinerne i dejen.
 5. Del dejen i 20 lige store stykker, og form dem til boller.
 6. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
 7. Lad bollerne hæve tildækket på et lunt sted i 60 min. eller til dobbelt størrelse.
 8. Pensl bollerne med æg eller vand.
 9. Bag bollerne ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 9-12 min., eller til bollerne er gyldne.
 10. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: I weekenden kan du skifte rosinerne ud med chokolade og servere lækre chokolade boller. 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.