Fastelavnsboller med remonce

Fastelavnsboller med remonce er for mange den perfekte fastelavnsbolle. En blød bolle med cremet marcipanremonce - den kan begejstre både store og små.

Lav skønne fastelavnsboller med remonce med marcipan til både store og små når fastelavn nærmer sig. Hvis du laver en lidt større portion end I kan spise, kan de sagtens fryses. De skal blot tøs op og lunes igen.

Se opskrift
Fastelavnsboller med remonce

Køkkentid
1 t 30 min.

Ventetid
1 t 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

20 stk.

Valsemøllen

Dej
500 g Valsemøllen Hvedemel (ca. 8,5 dl)
1/2 tsk, salt
50 g sukker (ca. 1/2 dl)
250 g blødt smør
2,5 dl mælk
40 g gær
Du kan også putte rosiner, sukat og cocktailbær i dejen. Det sidste giver lidt spræl i farverne.

Marcipanremoncen
65 g sukker
65 g marcipan
65 g blødt smør

Til pynt og drys
1 æg
10 mandler
Lidt perlesukker (eller råsukker)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

Dej

  1. Hæld de tørre ingredienser ud på bordet, og smuldr smørret heri, til det ligner revet ost.
  2. Opløs gæren i en sjat af mælken, lav en fordybning i melet og hæld mælk og gærblanding herned.
  3. Bland så forsigtigt det hele sammen og ælt dejen blank. Lad den hvile, mens du laver fyldet.

Remonce

  1. Riv marcipanen groft, og bland de 3 ingredienser i en skål.
  2. Pisk dem sammen med håndmixeren, eller ælt med hænderne, til massen er jævn.
  3. Sæt to bageplader klar med bagepapir.
  4. Del dejen i 20 lige store stykker, og rul dem til boller.
  5. Lav en fordybning i hver bolle, put en skefuld fyld i, og luk bollen til.
  6. Se billederne. Lad dem hæve en lille times tid.
  7. Tænd ovnen på 200 grader.
  8. Pensl bollerne med æg, drys med hakkede mandler og sukker (i den rækkefølge).
  9. Når ovnen er helt varm: Sæt bollerne ind, og bag dem 10-13 minutter, til de er fine og gyldne.
  10. Hold øje – måske bager din ovn ikke helt jævnt (det gør min ikke), så måske skal de vendes lidt rundt eller nogle tages ud før resten.

Fastelavnsboller med remonceFastelavnsboller med remonceFastelavnsboller med remonceFastelavnsboller med remonce

Udviklet af Bodil på Muttionline – lidt grønnere, lidt nemmere og med smæk på smagen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.