Energibar med chiafrø

Lav nemt din egen energibar. Perfekt til en hurtig snack, et nemt træningsmåltid eller en godbid efter den lange løbetur.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Energibar med chiafrø: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til ca. 25 små energibar
  • 20 stk. tørrede dadler
  • 5 stk. tørrede abrikoser
  • Ca. ½ dl vand
  • 2 spsk. god kakaopulver
  • 50 g kokos og lidt til drys
  • 50 g havregryn
  • 50 g hakkede mandler
  • 45 g Valsemøllen økologiske Chiafrø (1/4 pose)
  1. Blend dadler, abrikoser og vand til en fin masse.
  2. Rør massen sammen med de øvrige ingredienser i en røremaskine eller ælt i skål med hånden.
  3. Fordel massen i et fad beklædt med bagepapir, og pres massen ud til ca. 1 cm. tykkelse.
  4. Glat overfladen og drys med kokos.
  5. Stilles på køl i ca. 1 time. Skær massen ud i små barer.
  6. Opbevar dem på køl, de kan med fordel pakkes ind i madpapir så de er klar til den lille sult