Energibar med chiafrø

Lav nemt din egen energibar. Perfekt til en hurtig snack, et nemt træningsmåltid eller en godbid efter den lange løbetur. Forkæl dig selv med en lækker energibar fyldt med gode ting.

En energibar eller rawbar med dadler og kakao er nem selv at lave. De smager sødt og er fyldt med god energi uden tilsat sukker. De tørrede frugter giver baen en god og blød konsistens, der kan finde om en figenstang. Spis den sundere snack, når den lille sult melder sig. Det er perfekt at have med på farten, eller som et sødt indslag efter aftensmaden.

Se opskrift
energibar

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Energibar med chiafrø: 3 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 små energibar

20 stk. tørrede dadler
5 stk. tørrede abrikoser
Ca. ½ dl vand
2 spsk. god kakaopulver
50 g kokos og lidt til drys
50 g Økologiske havregryn
50 g hakkede mandler
45 g Valsemøllen økologiske Chiafrø (1/4 pose)

Sådan gør du

  1. Blend dadler, abrikoser og vand til en fin masse.
  2. Rør massen sammen med de øvrige ingredienser i en røremaskine eller ælt i skål med hånden.
  3. Fordel massen i et fad beklædt med bagepapir, og pres massen ud til ca. 1 cm. tykkelse.
  4. Glat overfladen og drys med kokos.
  5. Stilles på køl i ca. 1 time. Skær massen ud i små barer.
  6. Opbevar dem på køl, de kan med fordel pakkes ind i madpapir så de er klar til den lille sult

Et godt tip: Barerne kan også sagtens trilles til dadelkugler, så du har små, søde snacks der kan spises i stedet for fx havregrynskugler. Mangler du flere lækre, mættende snacks til farten? Så prøv vores nemme energibarer med hampefrø og solsikkekerner. Eller hvad med vores lækre rugsnack med chokolade og mandler? En snack der mætter og giver energi er altid skønt at have klar, så du mister energi til dagen. Prøv ellers en masse andre af vores opskrifter på sunde snacks i vores opskriftsunivers.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.