Knækbrød – Glutenfri

Hjemmebagt knækbrød smager bare godt, og dette glutenfri knækbrød er mindst ligeså godt. Det er med havreklid, frø og kerner. Velbekomme :)

Se opskrift
glutenfri knaakbroed

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til Ca. 50 knækbrød

Glutenfri knækbrød er mindst lige så godt som helt traditionelle knækbrød, hvor der er tilsat hvedemel. Vi deler her Maria Vestergaard’s lækre opskrift på sprøde hvedefri knækbrød, hun har udviklet til os. Knækbrød er altid gode som en lille snack, fx til eftermiddagshyggen eller til supplement til aftensmaden.  Knækbrød er også lækre med en lille skive brieost på.

SÅDAN GØR DU
  1. Bland havreklid, hørfrø, sesamfrø, salt og bagepulver sammen i en skål.
  2. Tilsæt æg, olie og vand og rør godt rundt i dejen.
  3. Del dejen i to. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir med en kagerulle. Smør evt. den ene side af bagepapiret med olie, så dejen ikke hænger fast.
  4. Placer bagepapiret med knækbrød på en bageplade, og skær forsigtigt små firkanter ud i dejen.
  5. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 200 °C varmluft i ca. 15- 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne.

Opskriften er udviklet af  Madblogger Maria Vestergaard. Få mere inspiration på hendes blog mariavestergaard.dk

knaakbroed

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.