Glutenfri knækbrød

Dette glutenfri knækbrød er mindst ligeså godt, som det hjemmelavede knækbrød du kender. De er med fyldt med havreklid, frø og kerner, der hjælper på den lille sult.

Glutenfri knækbrød er mindst lige så gode som helt traditionelle knækbrød, hvor der er tilsat hvedemel. Vi deler her Maria Vestergaards lækre opskrift på sprøde hvedefri knækbrød, hun har udviklet til os. Knækbrød er altid gode som en lille snack, fx til eftermiddagshyggen eller til supplement til aftensmaden.  Knækbrødene er også lækre med en lille skive brieost på.

Se opskrift
glutenfri knækbroed

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri knækbrød: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Bland havreklid, hørfrø, sesamfrø, salt og bagepulver sammen i en skål.
  2. Tilsæt æg, olie og vand og rør godt rundt i dejen.
  3. Del dejen i to. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir med en kagerulle. Smør evt. den ene side af bagepapiret med olie, så dejen ikke hænger fast.
  4. Placer bagepapiret med knækbrød på en bageplade, og skær forsigtigt små firkanter ud i dejen.
  5. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 200 °C varmluft i ca. 15- 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne.

Et godt tip: Hvis du ikke er glutenallergiker, men blot ønsker at skære ned på mængden af gluten, du indtager, kan du sagtens benytte Valsemøllen Havreklid, da havre ikke indeholder gluten. Men hvis du skal bage til en glutenallergiker anbefaler vi at bruge glutenfri havregryn, der er fremstillet af specialdyrket havre, hvor opblanding med andre kornarter helt er udelukket.

 

glutenfri knækbrød

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.