Nemme energibarer med hampefrø og solsikkekerner

Frø og kerner er super gode som mellemmåltid, da de mætter godt. Derfor er disse energibarer perfekte som snack, når den lille sult trænger sig på. De er nemlig fyldt med frø, gryn og nødder, og så er de sødet med dadler. Det betyder, at barerne er helt uden tilsat sukker, men de smager stadig skønt og sødt. Lav en portion energibarer, så du altid har en snack klar. Barerne er nemlig perfekte i madpakken eller tasken, og hele familien vil elske dem!

Se opskrift
energibarer

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

10-12 stk.

5 spsk. æblemos
10 bløde dadler, uden sten
2 æg
2 spsk. tahin
50 g mandler, grofthakkede
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt kardemomme
2 dl Valsemøllen Økologiske Finvalsede Havregryn
1 dl Valsemøllen Økologiske hirseflager
½ dl Valsemøllen Økologiske hampefrø
1¼ dl Valsemøllen Økologiske solsikkekerner
1 nip salt

Pynt (valgfrit)
25 g mørk chokolade
2 spsk. frysetørrede hindbær

Sådan gør du

  1. Blend æblemos, dadler, æg og tahin godt sammen.
  2. Bland mandler, kanel, kardemomme, havregryn, hirse, hampefrø, solsikkekerner og salt sammen i en skål og rør de våde ingredienser i.
  3. Rør dejen godt sammen og fordel den i en form (20 x 20 cm) beklædt med bagepapir.
  4. Sæt formen i ovnen ved 175 grader varmluft og bag dejen i ca. 25-30 minutter.
  5. Lad massen køle helt af i formen og skær den derefter ud i små barer.
  6. Smelt chokoladen i en lille gryde og pynt barerne, som du lyster. Drys derefter med frysetørrede hindbær.
  7. Opbevar barerne i en kagedåse på køl – de kan holde ca. 1 uge på køl.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.