Grydebrød – æltefri

Lav nemt dit eget grydebrød - her får du en opskrift på en æltefri version

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
8 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grydebrød – æltefri: 3 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

1 grydebrød
  1. Tag en stor skål, og opløs gæren koldt vand.
  2. Tilsæt herefter resten af ingredienserne og rør det godtog grundigt igennem,
  3. Kom film over skålen, og lad skålen stå på køkkenbordet i 10-12 timer.
  4. Hæld dejen ud på et meldrysset bord (dejen er meget løs). Fold dejen som en pude og forsøg på den måde at opbygge spænding i dejen, kom dejen i en smurt skål (brug olie) og lad dejen hæve lunt og tildækket, i 2 timer.
  5. Forvarm ovnen til 250 grader  (varmluft 225 grader). Sæt en gryde ind i ovnen ½ time før brødet er færdig hævet,
  6. Strø lidt mel i gryden og hæld forsigtigt dejen ned i den varme gryde. Sæt låg på og sæt det ind nederst i ovnen.
  7. Efter 30 min. skrues ovnen ned på 225 grader(varmluft 200 grader) og låget tages af og bages yderligere uden låg i ca. 15 min.
  8. Tag gryden ud og vend brødet ud på en rist og lad det afkøle.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.