Italiensk durumbrød

Få en bid af Italien på bordet, når du serverer lækre durumbrød. Brødene er bagt med Tipo 00 og durumhvedemel, der giver dit brød masser af smag og volumen.

Om du skal servere en lækker tapas eller en cremet tomatsuppe, passer et durumbrød til. Det får nemlig en dejlig sprød skorpe, et saftigt indre og et rustikt udtryk med den gylden. Brødene er tilmed nemme at bage, og kræver få ingredienser. Rigtig god bagelyst!

Se opskrift
durumbrød

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Italiensk durumbrød: 3 ud af 5 baseret på 101 anmeldelser

Opskrift

2 brød

7 dl vand
50 g gær
400 g Valsemøllen Tosca Farina Durummel
600 g Valsemøllen Tipo 00 hvedemel
2 spsk. olivenolie
2 tsk. havsalt

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i tempereret vand og tilsæt resten af ingredienserne.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter – æltes bedst på en røremaskine. Dejen skal klæbe en smule til hænderne.
  3. Lad så dejen hæve lunt og tildækket i ca. 30 minutter.
  4. Form dejen til to rustikke brød. Vend brødene i durummel og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad brødene efterhæve lunt og tildækket i ca. 30 minutter.
  6. Rids hvert brød med to lange snit og bag dem i en forvarmet ovn i ca. 25-30 minutter ved 220°C. (Varmluft 200°C).

Et godt tip: Hvis du er vild med Italien og italiensk bagværk, kan du finde inspiration til endnu flere lækre italienske madbrød i vores bageunivers.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.