Italiensk durumbrød

Bag dette skønne durumbrød, og få smag af Italien

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Italiensk durumbrød: 3 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser

Opskrift

til 2 brød
  1. Opløs gæren i tempereret vand og tilsæt resten af ingredienserne.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter – æltes bedst på en røremaskine.Dejen skal klæbe en smule til hænderne.
  3. Lad så dejen hæve lunt og tildækket i ca. 30 minutter.
  4. Form dejen til to rustikke brød. Vend brødene i durummel og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad brødene efterhæve lunt og tildækket i ca. 30 minutter.
  6. Rids hvert brød med to lange snit og bag dem i en forvarmet ovn i ca. 25-30 minutter ved 220°C. (Varmluft 200°C).