Groft landbrød

Her får du opskriften på et kernefyldt landbrød. Et lækkert, saftigt groft landbrød der egner sig godt til såvel morgenbordet som tilbehør til supper og gryderetter.

Elsker du også et saftigt og groft fuldkornsbrød? Så bag et lækkert groft landbrød med kerner. Havregryn og kerner giver brødet en skøn krumme, det både smager skønt som morgenbrød og som tilbehør til middagen. Brødet er nemt og hurtigt at bage, så der er hjemmebagt brød på ingen tid.

Se opskrift
groft landbrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Groft landbrød: 3 ud af 5 baseret på 84 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Opløs gær i det tempererede vand (ca. 25°C).
  2. Tilsæt alle ingredienser, men tilbagehold 10% af hvedemelet. Ælt dejen i mindst 5 min., og tilsæt yderligere hvedemel efter behov (dejen skal klæbe en smule til hænder og bord).
  3. Hæv dejen tildækket ved stuetemperatur i ca. 30 min.
  4. Slå  luften ud af dejen, og form 2 brød.
  5. Efterhæv brødene tildækket på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  6. Rids brødene og pensl med mælk eller vand.
  7. Bag brødene i en forvarmet ovn i ca. 30-35 min. ved 220°C (varmluft = 200°C).
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.