Groft landbrød

Her får du opskriften på et kernefyldt landbrød. Et lækkert, saftigt groft landbrød der egner sig godt til såvel morgenbordet som tilbehør til supper og gryderetter.

Elsker du også et saftigt og groft fuldkornsbrød? Så bag et lækkert groft landbrød med kerner. Havregryn og kerner giver brødet en skøn krumme, det både smager skønt som morgenbrød og som tilbehør til middagen. Brødet er nemt og hurtigt at bage, så der er hjemmebagt brød på ingen tid.

Se opskrift
groft landbrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Groft landbrød: 3 ud af 5 baseret på 71 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Opløs gær i det tempererede vand (ca. 25°C).
  2. Tilsæt alle ingredienser, men tilbagehold 10% af hvedemelet. Ælt dejen i mindst 5 min., og tilsæt yderligere hvedemel efter behov (dejen skal klæbe en smule til hænder og bord).
  3. Hæv dejen tildækket ved stuetemperatur i ca. 30 min.
  4. Slå  luften ud af dejen, og form 2 brød.
  5. Efterhæv brødene tildækket på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  6. Rids brødene og pensl med mælk eller vand.
  7. Bag brødene i en forvarmet ovn i ca. 30-35 min. ved 220°C (varmluft = 200°C).
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.