Rustikt durumbrød

Bag et rustikt durumbrød med få ingredienser. Det er nemt, og så får det dit hjem til at dufte af Italien! Spis brødet med lækre italienske delikatesser, eller brug det som tilbehør til lune retter.

Se opskrift
Rustikt durumbrød

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 30 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rustikt durumbrød: 4 ud af 5 baseret på 66 anmeldelser

Opskrift

2 brød

50 g gær
7 dl vand
400 g Tosca Farina Durummel
600 g Valsemøllen Hvedemel
2 spsk. olivenolie
2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Gæren opløses i den tempererede vand (ca. 25°C).
  2. Alle ingredienser tilsættes, dog tilbageholdes 10% af hvedemelet. Dejen æltes (mindst 7-8 min.), og yderligere hvedemel tilsættes efter behov (dejen skal klæbe en smule til hænder og bord).
  3. Dejen hæves tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  4. Herefter formes dejen til 2 brød (eksempelvis som et filonebrød – se foto). Brødene vendes i durummel og lægges på en bageplade med bagepapir.
  5. Efterhæver tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  6. Brødene ridses med to lange snit med en skarp kniv.
  7. Bages i en forvarmet ovn i ca. 25-30 min. ved 220°C (varmluft = 200°C).

Opskriften på Rustikt Durumbrød giver to brød. Du kan med fordel fryse det ene ned, hvis du ikke kan nå at spise begge

Et godt tip: Når brødet hæver, kan du f.eks. bruge tiden på at lave en lækker pesto til brødet.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.