Rustikt durumbrød

Bag et rustikt durumbrød med få ingredienser. Det er nemt, og så får det dit hjem til at dufte af Italien! Spis brødet med lækre italienske delikatesser, eller brug det som tilbehør til lune retter.

Se opskrift
Rustikt durumbrød

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 30 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rustikt durumbrød: 4 ud af 5 baseret på 74 anmeldelser

Opskrift

2 brød

50 g gær
7 dl vand
400 g Tosca Farina Durummel
600 g Valsemøllen Hvedemel
2 spsk. olivenolie
2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Gæren opløses i den tempererede vand (ca. 25°C).
  2. Alle ingredienser tilsættes, dog tilbageholdes 10% af hvedemelet. Dejen æltes (mindst 7-8 min.), og yderligere hvedemel tilsættes efter behov (dejen skal klæbe en smule til hænder og bord).
  3. Dejen hæves tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  4. Herefter formes dejen til 2 brød (eksempelvis som et filonebrød – se foto). Brødene vendes i durummel og lægges på en bageplade med bagepapir.
  5. Efterhæver tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  6. Brødene ridses med to lange snit med en skarp kniv.
  7. Bages i en forvarmet ovn i ca. 25-30 min. ved 220°C (varmluft = 200°C).

Opskriften på Rustikt Durumbrød giver to brød. Du kan med fordel fryse det ene ned, hvis du ikke kan nå at spise begge

Et godt tip: Når brødet hæver, kan du f.eks. bruge tiden på at lave en lækker pesto til brødet.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.