Sådan gør du
- Bland halvdelen af melblandingen (men gem ca. 0,5 dl til æltningen) med 1 pose Valsemøllen Tørgær.
- Tilsæt ca. 2,5 dl lunkent vand.
- Ælt dejen 5 min. med hænderne eller i en røremaskine på mellemste trin i 5-10 min.
- Del dejen i 15 lige store stykker, og tril dem til pølser (ca. 18 cm lange).
- Sæt pølsebrødene tæt sammen på en bageplade med bagepapir.
- Lad pølsebrødene hæve tildækket på et lunt sted i 60 min. eller til dobbelt størrelse.
- Pensl pølsebrødene med æg eller vand.
- Bag dem ved 220°C (200°C i varmluftsovn) i ca. 13-15 min., eller til pølsebrødene er gyldne.
- Lad pølsebrødene køle af på en rist.
Et godt tip: Ønsker du at bage en grov udgave af de nemme pølsebrød, kan du også bruge en Valsemøllen Grovboller bageblanding. Blandingen gør det ligeså nemt at bage hjemmebagte pølsebrød, da det er præcis samme fremgangsmåde. Den eneste forskel der er, er hvor grove dine pølsebrød bliver.