Nemme pølsebrød – Bageblanding

Skal det være nemt, men stadig hjemmelavet? Bag nemme pølsebrød, når der skal hotdogs på bordet. Pølsebrødene bliver nemlig luftige og smagfulde, hvilket gør de hjemmelavede hotdogs endnu mere lækre.

Hotdogs er en nem middagsret, og det kræver ikke særligt meget mere end en pakke Valsemøllen Boller, hvis du vil opgradere din aftensmad. Blandingen er nemlig perfekt, når du vil bage nemme pølsebrød. Du skal blot blande bageblandingen med tørgær og vand, og så er der pølsebrød på ingen tid. Du kan sagtens bage en stor portion med hele blandingens indhold, og fryse de resterende brød ned, til næste gang aftensmaden skal være nem.

Se opskrift
nemme hotdogs

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

15 stk.

½ pk. Valsemøllen Boller
1 pose Valsemøllen Tørgær
2,5 dl lunkent vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland halvdelen af melblandingen (men gem ca. 0,5 dl til æltningen) med 1 pose Valsemøllen Tørgær.
  2. Tilsæt ca. 2,5 dl lunkent vand.
  3. Ælt dejen 5 min. med hænderne eller i en røremaskine på mellemste trin i 5-10 min.
  4. Del dejen i 15 lige store stykker, og tril dem til pølser (ca. 18 cm lange).
  5. Sæt pølsebrødene tæt sammen på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad pølsebrødene hæve tildækket på et lunt sted i 60 min. eller til dobbelt størrelse.
  7. Pensl pølsebrødene med æg eller vand.
  8. Bag dem ved 220°C (200°C i varmluftsovn) i ca. 13-15 min., eller til pølsebrødene er gyldne.
  9. Lad pølsebrødene køle af på en rist.

Et godt tip: Ønsker du at bage en grov udgave af de nemme pølsebrød, kan du også bruge en Valsemøllen Grovboller bageblanding. Blandingen gør det ligeså nemt at bage hjemmebagte pølsebrød, da det er præcis samme fremgangsmåde. Den eneste forskel der er, er hvor grove dine pølsebrød bliver.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.