Nemme pølsebrød – Bageblanding

Skal det være nemt, men stadig hjemmelavet? Bag nemme pølsebrød, når der skal hotdogs på bordet. Pølsebrødene bliver nemlig luftige og smagfulde, hvilket gør de hjemmelavede hotdogs endnu mere lækre.

Hotdogs er en nem middagsret, og det kræver ikke særligt meget mere end en pakke Valsemøllen Boller, hvis du vil opgradere din aftensmad. Blandingen er nemlig perfekt, når du vil bage nemme pølsebrød. Du skal blot blande bageblandingen med tørgær og vand, og så er der pølsebrød på ingen tid. Du kan sagtens bage en stor portion med hele blandingens indhold, og fryse de resterende brød ned, til næste gang aftensmaden skal være nem.

Se opskrift
nemme hotdogs

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

15 stk.

½ pk. Valsemøllen Boller
1 pose Valsemøllen Tørgær
2,5 dl lunkent vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland halvdelen af melblandingen (men gem ca. 0,5 dl til æltningen) med 1 pose Valsemøllen Tørgær.
  2. Tilsæt ca. 2,5 dl lunkent vand.
  3. Ælt dejen 5 min. med hænderne eller i en røremaskine på mellemste trin i 5-10 min.
  4. Del dejen i 15 lige store stykker, og tril dem til pølser (ca. 18 cm lange).
  5. Sæt pølsebrødene tæt sammen på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad pølsebrødene hæve tildækket på et lunt sted i 60 min. eller til dobbelt størrelse.
  7. Pensl pølsebrødene med æg eller vand.
  8. Bag dem ved 220°C (200°C i varmluftsovn) i ca. 13-15 min., eller til pølsebrødene er gyldne.
  9. Lad pølsebrødene køle af på en rist.

Et godt tip: Ønsker du at bage en grov udgave af de nemme pølsebrød, kan du også bruge en Valsemøllen Grovboller bageblanding. Blandingen gør det ligeså nemt at bage hjemmebagte pølsebrød, da det er præcis samme fremgangsmåde. Den eneste forskel der er, er hvor grove dine pølsebrød bliver.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.