Nemme pølsebrød – Bageblanding

Skal det være nemt, men stadig hjemmelavet? Bag nemme pølsebrød, når der skal hotdogs på bordet. Pølsebrødene bliver nemlig luftige og smagfulde, hvilket gør de hjemmelavede hotdogs endnu mere lækre.

Hotdogs er en nem middagsret, og det kræver ikke særligt meget mere end en pakke Valsemøllen Boller, hvis du vil opgradere din aftensmad. Blandingen er nemlig perfekt, når du vil bage nemme pølsebrød. Du skal blot blande bageblandingen med tørgær og vand, og så er der pølsebrød på ingen tid. Du kan sagtens bage en stor portion med hele blandingens indhold, og fryse de resterende brød ned, til næste gang aftensmaden skal være nem.

Se opskrift
nemme hotdogs

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme pølsebrød – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

15 stk.

½ pk. Valsemøllen Boller
1 pose Valsemøllen Tørgær
2,5 dl lunkent vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland halvdelen af melblandingen (men gem ca. 0,5 dl til æltningen) med 1 pose Valsemøllen Tørgær.
  2. Tilsæt ca. 2,5 dl lunkent vand.
  3. Ælt dejen 5 min. med hænderne eller i en røremaskine på mellemste trin i 5-10 min.
  4. Del dejen i 15 lige store stykker, og tril dem til pølser (ca. 18 cm lange).
  5. Sæt pølsebrødene tæt sammen på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad pølsebrødene hæve tildækket på et lunt sted i 60 min. eller til dobbelt størrelse.
  7. Pensl pølsebrødene med æg eller vand.
  8. Bag dem ved 220°C (200°C i varmluftsovn) i ca. 13-15 min., eller til pølsebrødene er gyldne.
  9. Lad pølsebrødene køle af på en rist.

Et godt tip: Ønsker du at bage en grov udgave af de nemme pølsebrød, kan du også bruge en Valsemøllen Grovboller bageblanding. Blandingen gør det ligeså nemt at bage hjemmebagte pølsebrød, da det er præcis samme fremgangsmåde. Den eneste forskel der er, er hvor grove dine pølsebrød bliver.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.