Nemme pølsebrød – Bageblanding

Skal det være nemt, men stadig hjemmelavet? Bag nemme pølsebrød, når der skal hotdogs på bordet. Pølsebrødene bliver nemlig luftige og smagfulde, hvilket gør de hjemmelavede hotdogs endnu mere lækre.

Hotdogs er en nem middagsret, og det kræver ikke særligt meget mere end en pakke Valsemøllen Boller, hvis du vil opgradere din aftensmad. Blandingen er nemlig perfekt, når du vil bage nemme pølsebrød. Du skal blot blande bageblandingen med tørgær og vand, og så er der pølsebrød på ingen tid. Du kan sagtens bage en stor portion med hele blandingens indhold, og fryse de resterende brød ned, til næste gang aftensmaden skal være nem.

Se opskrift
nemme hotdogs

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

15 stk.

½ pk. Valsemøllen Boller
1 pose Valsemøllen Tørgær
2,5 dl lunkent vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland halvdelen af melblandingen (men gem ca. 0,5 dl til æltningen) med 1 pose Valsemøllen Tørgær.
  2. Tilsæt ca. 2,5 dl lunkent vand.
  3. Ælt dejen 5 min. med hænderne eller i en røremaskine på mellemste trin i 5-10 min.
  4. Del dejen i 15 lige store stykker, og tril dem til pølser (ca. 18 cm lange).
  5. Sæt pølsebrødene tæt sammen på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad pølsebrødene hæve tildækket på et lunt sted i 60 min. eller til dobbelt størrelse.
  7. Pensl pølsebrødene med æg eller vand.
  8. Bag dem ved 220°C (200°C i varmluftsovn) i ca. 13-15 min., eller til pølsebrødene er gyldne.
  9. Lad pølsebrødene køle af på en rist.

Et godt tip: Ønsker du at bage en grov udgave af de nemme pølsebrød, kan du også bruge en Valsemøllen Grovboller bageblanding. Blandingen gør det ligeså nemt at bage hjemmebagte pølsebrød, da det er præcis samme fremgangsmåde. Den eneste forskel der er, er hvor grove dine pølsebrød bliver.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.