Nemme pølsebrød – Bageblanding

Skal det være nemt, men stadig hjemmelavet? Bag nemme pølsebrød, når der skal hotdogs på bordet. Pølsebrødene bliver nemlig luftige og smagfulde, hvilket gør de hjemmelavede hotdogs endnu mere lækre.

Hotdogs er en nem middagsret, og det kræver ikke særligt meget mere end en pakke Valsemøllen Boller, hvis du vil opgradere din aftensmad. Blandingen er nemlig perfekt, når du vil bage nemme pølsebrød. Du skal blot blande bageblandingen med tørgær og vand, og så er der pølsebrød på ingen tid. Du kan sagtens bage en stor portion med hele blandingens indhold, og fryse de resterende brød ned, til næste gang aftensmaden skal være nem.

Se opskrift
nemme hotdogs

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme pølsebrød – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

15 stk.

½ pk. Valsemøllen Boller
1 pose Valsemøllen Tørgær
2,5 dl lunkent vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland halvdelen af melblandingen (men gem ca. 0,5 dl til æltningen) med 1 pose Valsemøllen Tørgær.
  2. Tilsæt ca. 2,5 dl lunkent vand.
  3. Ælt dejen 5 min. med hænderne eller i en røremaskine på mellemste trin i 5-10 min.
  4. Del dejen i 15 lige store stykker, og tril dem til pølser (ca. 18 cm lange).
  5. Sæt pølsebrødene tæt sammen på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad pølsebrødene hæve tildækket på et lunt sted i 60 min. eller til dobbelt størrelse.
  7. Pensl pølsebrødene med æg eller vand.
  8. Bag dem ved 220°C (200°C i varmluftsovn) i ca. 13-15 min., eller til pølsebrødene er gyldne.
  9. Lad pølsebrødene køle af på en rist.

Et godt tip: Ønsker du at bage en grov udgave af de nemme pølsebrød, kan du også bruge en Valsemøllen Grovboller bageblanding. Blandingen gør det ligeså nemt at bage hjemmebagte pølsebrød, da det er præcis samme fremgangsmåde. Den eneste forskel der er, er hvor grove dine pølsebrød bliver.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.