Fuldkornsbrød med tranebær

Med denne opskrift på fuldkornsbrød med tranebær vil du få et brød, der er rigt på gode kostfibre. I fuldkornsbrødet med tranebær tilsættes også valnødder som er med til at skabe en god smag til brødet. Er lækkert brød der er værd at servere til morgenkaffen.

Find flere af vores brød opskrifter her. 

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkornsbrød med tranebær: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

2 brød

200 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
500 g Valsemøllen HvidHvede® mel
300 g Valsemøllen Hvedemel
6,5 dl vand
50 g gær
1 spsk. olie
3 tsk. salt
1 tsk. honning
100 g tørrede tranebær
50 g valnødder

Sådan gør du

 

  1. Opløs gæren i den tempererede vand (ca. 25°C).
  2. Tilsæt resten af ingredienserne, tilbagehold 10% af HvidHvede® melet. Ælt dejen i mindst 5 min., og tilsæt HvidHvede® efter behov. Dejen skal klæbe en smule til hænder og bord.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  4. Slå luften ud af dejen og form 2 runde brød.
  5. Lad Brødene efterhæve tildækket på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  6. Rids brødene på tværs og pensl med mælk eller vand. Sigt evt. kartoffelmel på toppen af brødet.
  7. Bag brødene i en forvarmet ovn i ca. 30 min. ved 220°C (ved varmeluft 200°C).

Et godt tip: Er du mere til blåbær, så kan du lave dette lækre fuldkornsbrød med blåbær. 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.