Fuldkornsbrød med blåbær

Er du klar til at bage et fuldkornsbrød med blåbær? Fuldkornsbrød med blåbær er en opskrift, der kombinerer et lækkert hjemmebagt brød med lækre blåbær. Brødet passer perfekt til alt fra eftermiddagskaffen eller som et lækkert og lidt anderledes madbrød til et tapasbord.

Du kan finde flere opskrifter på fuldkornsbrød her. 

 

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

2 store brød

600 g Valsemøllen HvidHvede® mel
300 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
300 g Tosca Farina Durummel
9 dl økologisk kærnemælk – tempereret
50 g gær
2 spsk. olie
3 tsk. salt
100 g tørrede blåbær

Sådan gør du

 

  1. Opløs gæren i den tempererede, økologiske kærnemælk (ca. 25°C).
  2. Tilsætte resten af ingredienserne, dog tilbageholdes 10% af HvidHvede® melet. Ælte dejen i mindst 5 min., og tilsæt HvidHvede® behov (dejen skal klæbe en smule til hænder og bord).
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  4. Slå luften ud af dejen og form 2 brød, og  lig dem i 2 smurte forme (ca. 1,5 l forme).
  5. Lad brødene hæve på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  6. Rids brødene på tværs og pensl med æg.
  7. Bag brødene i en forvarmet ovn i ca. 30 min. ved 220°C (ved varmeluft 200°C).

Et godt tip: Fordel dejen ud i boller også har du lækre boller til madpakken eller som en god snacks.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.