Fuldkornsbrød med blåbær

Er du klar til at bage et fuldkornsbrød med blåbær? Fuldkornsbrød med blåbær er en opskrift, der kombinerer et lækkert hjemmebagt brød med lækre blåbær. Brødet passer perfekt til alt fra eftermiddagskaffen eller som et lækkert og lidt anderledes madbrød til et tapasbord.

Du kan finde flere opskrifter på fuldkornsbrød her. 

 

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

2 store brød

600 g Valsemøllen HvidHvede® mel
300 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
300 g Valsemøllen Durummel
9 dl økologisk kærnemælk – tempereret
50 g gær
2 spsk. olie
3 tsk. salt
100 g tørrede blåbær

Sådan gør du

 

  1. Opløs gæren i den tempererede, økologiske kærnemælk (ca. 25°C).
  2. Tilsætte resten af ingredienserne, dog tilbageholdes 10% af HvidHvede® melet. Ælte dejen i mindst 5 min., og tilsæt HvidHvede® behov (dejen skal klæbe en smule til hænder og bord).
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  4. Slå luften ud af dejen og form 2 brød, og  lig dem i 2 smurte forme (ca. 1,5 l forme).
  5. Lad brødene hæve på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  6. Rids brødene på tværs og pensl med æg.
  7. Bag brødene i en forvarmet ovn i ca. 30 min. ved 220°C (ved varmeluft 200°C).

Et godt tip: Fordel dejen ud i boller også har du lækre boller til madpakken eller som en god snacks.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.