Nemt hvidløgsbrød på gril – Bageblanding

Bag et nemt hvidløgsbrød på gril. Skyd gril sæsonen i gang med at grille dit hjemmebagte hvidløgsbrød. Bag et nemt hvidløgsbrød på gril som tilbehør til aftensmaden. Hvidløgsbrød er et godt tilbehør til sommermaden, og kan passe ind til enhver anledning. Om det er i weekenden eller en hverdag, så skal du ikke bruge lang tid i køkkenet for at lave dette nemme hvidløgsbrød.

Brug alle de slags friske krydderurter, som du har lyst til. Måske du har nogle i haven, som ville være perfekt til dette hvidløgsbrød.

Med Valsemøllen Boller bageblanding kan du bage et godt hjemmebagt hvidløgsbrød til aftensmaden på ingen tid. Find inspiration til hvilke retter du kan servere til dine hvidløgsbrød, her.

Se opskrift
Nemt hvidløgsbrød på gril - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

16 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
100 g smør
1 lille håndfuld valgfrie krydderurter
4 fed hvidløg

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Kom et klæde over dejen, og lad dejen hæve i en time.
  4. Hak krydderurterne og hvidløg.
  5. Smelt smør, og tilsæt hakkede krydderurter og hvidløg.
  6. Rul dejen i 16 lige store stykker.
  7. Tryk dejen ud så tyndt som muligt, og bag på grillen i en smurt alubakke. Bag ca. 3 minutter på hver side.
  8. Smør brødet med det smeltet krydderurt smør.

Et godt tip: Du kan også vælge at stege dine hvidløgsbrød på panden. Steg dem på hver side til brødet bliver godt gyldent.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.