Nemt hvidløgsbrød på gril – Bageblanding

Bag et nemt hvidløgsbrød på gril. Skyd gril sæsonen i gang med at grille dit hjemmebagte hvidløgsbrød. Bag et nemt hvidløgsbrød på gril som tilbehør til aftensmaden. Hvidløgsbrød er et godt tilbehør til sommermaden, og kan passe ind til enhver anledning. Om det er i weekenden eller en hverdag, så skal du ikke bruge lang tid i køkkenet for at lave dette nemme hvidløgsbrød.

Brug alle de slags friske krydderurter, som du har lyst til. Måske du har nogle i haven, som ville være perfekt til dette hvidløgsbrød.

Med Valsemøllen Boller bageblanding kan du bage et godt hjemmebagt hvidløgsbrød til aftensmaden på ingen tid. Find inspiration til hvilke retter du kan servere til dine hvidløgsbrød, her.

Se opskrift
Nemt hvidløgsbrød på gril - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

16 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
100 g smør
1 lille håndfuld valgfrie krydderurter
4 fed hvidløg

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Kom et klæde over dejen, og lad dejen hæve i en time.
  4. Hak krydderurterne og hvidløg.
  5. Smelt smør, og tilsæt hakkede krydderurter og hvidløg.
  6. Rul dejen i 16 lige store stykker.
  7. Tryk dejen ud så tyndt som muligt, og bag på grillen i en smurt alubakke. Bag ca. 3 minutter på hver side.
  8. Smør brødet med det smeltet krydderurt smør.

Et godt tip: Du kan også vælge at stege dine hvidløgsbrød på panden. Steg dem på hver side til brødet bliver godt gyldent.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.