Nemt hvidløgsbrød på gril – Bageblanding

Bag et nemt hvidløgsbrød på gril. Skyd gril sæsonen i gang med at grille dit hjemmebagte hvidløgsbrød. Bag et nemt hvidløgsbrød på gril som tilbehør til aftensmaden. Hvidløgsbrød er et godt tilbehør til sommermaden, og kan passe ind til enhver anledning. Om det er i weekenden eller en hverdag, så skal du ikke bruge lang tid i køkkenet for at lave dette nemme hvidløgsbrød.

Brug alle de slags friske krydderurter, som du har lyst til. Måske du har nogle i haven, som ville være perfekt til dette hvidløgsbrød.

Med Valsemøllen Boller bageblanding kan du bage et godt hjemmebagt hvidløgsbrød til aftensmaden på ingen tid. Find inspiration til hvilke retter du kan servere til dine hvidløgsbrød, her.

Se opskrift
Nemt hvidløgsbrød på gril - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

16 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
100 g smør
1 lille håndfuld valgfrie krydderurter
4 fed hvidløg

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Kom et klæde over dejen, og lad dejen hæve i en time.
  4. Hak krydderurterne og hvidløg.
  5. Smelt smør, og tilsæt hakkede krydderurter og hvidløg.
  6. Rul dejen i 16 lige store stykker.
  7. Tryk dejen ud så tyndt som muligt, og bag på grillen i en smurt alubakke. Bag ca. 3 minutter på hver side.
  8. Smør brødet med det smeltet krydderurt smør.

Et godt tip: Du kan også vælge at stege dine hvidløgsbrød på panden. Steg dem på hver side til brødet bliver godt gyldent.

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.