Nemt hvidløgsbrød på gril – Bageblanding

Bag et nemt hvidløgsbrød på gril. Skyd gril sæsonen i gang med at grille dit hjemmebagte hvidløgsbrød. Bag et nemt hvidløgsbrød på gril som tilbehør til aftensmaden. Hvidløgsbrød er et godt tilbehør til sommermaden, og kan passe ind til enhver anledning. Om det er i weekenden eller en hverdag, så skal du ikke bruge lang tid i køkkenet for at lave dette nemme hvidløgsbrød.

Brug alle de slags friske krydderurter, som du har lyst til. Måske du har nogle i haven, som ville være perfekt til dette hvidløgsbrød.

Med Valsemøllen Boller bageblanding kan du bage et godt hjemmebagt hvidløgsbrød til aftensmaden på ingen tid. Find inspiration til hvilke retter du kan servere til dine hvidløgsbrød, her.

Se opskrift
Nemt hvidløgsbrød på gril - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

16 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
100 g smør
1 lille håndfuld valgfrie krydderurter
4 fed hvidløg

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Kom et klæde over dejen, og lad dejen hæve i en time.
  4. Hak krydderurterne og hvidløg.
  5. Smelt smør, og tilsæt hakkede krydderurter og hvidløg.
  6. Rul dejen i 16 lige store stykker.
  7. Tryk dejen ud så tyndt som muligt, og bag på grillen i en smurt alubakke. Bag ca. 3 minutter på hver side.
  8. Smør brødet med det smeltet krydderurt smør.

Et godt tip: Du kan også vælge at stege dine hvidløgsbrød på panden. Steg dem på hver side til brødet bliver godt gyldent.