Fuldkorns franskbrød

Er der noget bedre end en lun skive brød med en god skive ost? Maria Vestergaard har været i køkkenet og udviklet denne lækre opskrift på fuldkorns franskbrød med kærnemælk, som er god til både hverdag og til morgenbordet i weekenden. Der er brugt kærnemælk som giver en god syrlighed til brødet. Hvis du ikke har kærnemælk, kan du sagtens erstatte med vand.

Se opskrift
franskbrød

Køkkentid
25 min

Ventetid
2 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkorns franskbrød: 3 ud af 5 baseret på 41 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Lun kærnemælken til (ca. 30°C.) og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt salt, sukker, æg og olie, og rør godt rundt.
  3. Kom grahamsmel og fuldkornsmel og rør dejen til en ensformig grød
  4. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
  5. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 60 minutter.
  6. Hæld dejen over i en smurt franskbrøds form og pensl med kærnemælk. Lad det hæve yderligere 30 minutter
  7. Bag brødet i en forvarmet ovn 200°C varmluft,  i ca. 25-30 minutter.
  8. Lad brødet afkøle helt på en rist inden det skæres ud.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.