Pølsehorn bagt på grill

Alle elsker pølsehorn! Men har du prøvet pølsehorn bagt på grill? De smager himmelsk og er en perfekt snack til eftermiddagens lille sult.

Et dejligt projekt til de lyse aftener, er bagning på grillen. Pølsehorn bagt på grill er en hyggelig måde at lave mad udendørs. Hvis I ikke har plads til et bålsted eller er på camping er bagværk på grillen skønt. Bag de skønne pølsehorn som en del af aftensmaden, eller bag dem til turene ud i det fri med hele familien. Det er faktisk ikke så svært, at bage pølsehorn uden en ovn.

Se opskrift
pølsehorn bagt på grill

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t. 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 16 stk

1 ¼ dl. mælk
1 ¼ dl. vand
50 g gær
1 æg
40 g sukker
5 g salt
100 g margarine
600 g Valsemøllen Stenformalet ØKO Hvedemel
8 pølser

Sådan gør du

  1. Gæren opløses i vand og de øvrige ingredienser, undtagen melet, tilsættes.
  2. Melet tilsættes lidt ad gangen
  3. Dejen æltes godt til den er glat og elastisk.
  4. Lad dejen hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i 15 min.
  5. Slå dejen sammen og del den i 2 lige store stykker
  6. Form de 2 stykker dej lidt runde og lad den hvile i 5 min.
  7. Rul dejen ud som til en pizza, ca. 35 cm. i diameter og lad dejen hvile lidt.
  8. Del hver pizza i 8 stykker, og halver de 8 pølser så du  har 16 stkykker.
  9. Kom lidt ketchup i den del der er bredest og læg en pølse på
  10. Pak pølsen ind og rul dejen sammen. Stil pølsehornet på en smurt bageplade eller brug evt. bagepapir
  11. Lad pølsehornene hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i ca. 45 minutter.
  12. Tænd op for grillen til 300ºC, sammen med en bagesten eller bagestål. Lær hvordan du bager på grill på vores bageskole ‘bag på grill’.
  13. Pensel pølsehornene med vand eller æg.
  14. Bages på den gennemvarme bagesten ved 210ºC i ca. 15 minutter.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.