Pølsehorn bagt på grill

Alle elsker pølsehorn! Men har du prøvet pølsehorn bagt på grill? De smager himmelsk og er en perfekt snack til eftermiddagens lille sult.

Et dejligt projekt til de lyse aftener, er bagning på grillen. Pølsehorn bagt på grill er en hyggelig måde at lave mad udendørs. Hvis I ikke har plads til et bålsted eller er på camping er bagværk på grillen skønt. Bag de skønne pølsehorn som en del af aftensmaden, eller bag dem til turene ud i det fri med hele familien. Det er faktisk ikke så svært, at bage pølsehorn uden en ovn.

Se opskrift
pølsehorn bagt på grill

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t. 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 16 stk

1 ¼ dl. mælk
1 ¼ dl. vand
50 g gær
1 æg
40 g sukker
5 g salt
100 g margarine
600 g Valsemøllen Stenformalet ØKO Hvedemel
8 pølser

Sådan gør du

 1. Gæren opløses i vand og de øvrige ingredienser, undtagen melet, tilsættes.
 2. Melet tilsættes lidt ad gangen
 3. Dejen æltes godt til den er glat og elastisk.
 4. Lad dejen hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i 15 min.
 5. Slå dejen sammen og del den i 2 lige store stykker
 6. Form de 2 stykker dej lidt runde og lad den hvile i 5 min.
 7. Rul dejen ud som til en pizza, ca. 35 cm. i diameter og lad dejen hvile lidt.
 8. Del hver pizza i 8 stykker, og halver de 8 pølser så du  har 16 stkykker.
 9. Kom lidt ketchup i den del der er bredest og læg en pølse på
 10. Pak pølsen ind og rul dejen sammen. Stil pølsehornet på en smurt bageplade eller brug evt. bagepapir
 11. Lad pølsehornene hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i ca. 45 minutter.
 12. Tænd op for grillen til 300ºC, sammen med en bagesten eller bagestål. Lær hvordan du bager på grill på vores bageskole ‘bag på grill’.
 13. Pensel pølsehornene med vand eller æg.
 14. Bages på den gennemvarme bagesten ved 210ºC i ca. 15 minutter.

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.