Pølsehorn bagt på grill

Alle elsker pølsehorn! Men har du prøvet pølsehorn bagt på grill? De smager himmelsk og er en perfekt snack til eftermiddagens lille sult.

Et dejligt projekt til de lyse aftener, er bagning på grillen. Pølsehorn bagt på grill er en hyggelig måde at lave mad udendørs. Hvis I ikke har plads til et bålsted eller er på camping er bagværk på grillen skønt. Bag de skønne pølsehorn som en del af aftensmaden, eller bag dem til turene ud i det fri med hele familien. Det er faktisk ikke så svært, at bage pølsehorn uden en ovn.

Se opskrift
pølsehorn bagt på grill

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t. 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til ca. 16 stk

Sådan gør du

  1. Gæren opløses i vand og de øvrige ingredienser, undtagen melet, tilsættes.
  2. Melet tilsættes lidt ad gangen
  3. Dejen æltes godt til den er glat og elastisk.
  4. Lad dejen hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i 15 min.
  5. Slå dejen sammen og del den i 2 lige store stykker
  6. Form de 2 stykker dej lidt runde og lad den hvile i 5 min.
  7. Rul dejen ud som til en pizza, ca. 35 cm. i diameter og lad dejen hvile lidt.
  8. Del hver pizza i 8 stykker, og halver de 8 pølser så du  har 16 stkykker.
  9. Kom lidt ketchup i den del der er bredest og læg en pølse på
  10. Pak pølsen ind og rul dejen sammen. Stil pølsehornet på en smurt bageplade eller brug evt. bagepapir
  11. Lad pølsehornene hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i ca. 45 minutter.
  12. Tænd op for grillen til 300 grader, sammen med en bagesten eller bagestål. Lær hvordan du bager på grill på vores bageskole ‘bag på grill’.
  13. Pensel pølsehornene med vand eller æg.
  14. Bages på den gennemvarme bagesten ved 210ºC i ca. 15 minutter.