Pølsehorn bagt på grill

Alle elsker pølsehorn! Men har du prøvet pølsehorn bagt på grill? De smager himmelsk og er en perfekt snack til eftermiddagens lille sult.

Et dejligt projekt til de lyse aftener, er bagning på grillen. Pølsehorn bagt på grill er en hyggelig måde at lave mad udendørs. Hvis I ikke har plads til et bålsted eller er på camping er bagværk på grillen skønt. Bag de skønne pølsehorn som en del af aftensmaden, eller bag dem til turene ud i det fri med hele familien. Det er faktisk ikke så svært, at bage pølsehorn uden en ovn.

Se opskrift
pølsehorn bagt på grill

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t. 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 16 stk

1 ¼ dl. mælk
1 ¼ dl. vand
50 g gær
1 æg
40 g sukker
5 g salt
100 g margarine
600 g Valsemøllen Stenformalet ØKO Hvedemel
8 pølser

Sådan gør du

  1. Gæren opløses i vand og de øvrige ingredienser, undtagen melet, tilsættes.
  2. Melet tilsættes lidt ad gangen
  3. Dejen æltes godt til den er glat og elastisk.
  4. Lad dejen hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i 15 min.
  5. Slå dejen sammen og del den i 2 lige store stykker
  6. Form de 2 stykker dej lidt runde og lad den hvile i 5 min.
  7. Rul dejen ud som til en pizza, ca. 35 cm. i diameter og lad dejen hvile lidt.
  8. Del hver pizza i 8 stykker, og halver de 8 pølser så du  har 16 stkykker.
  9. Kom lidt ketchup i den del der er bredest og læg en pølse på
  10. Pak pølsen ind og rul dejen sammen. Stil pølsehornet på en smurt bageplade eller brug evt. bagepapir
  11. Lad pølsehornene hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i ca. 45 minutter.
  12. Tænd op for grillen til 300ºC, sammen med en bagesten eller bagestål. Lær hvordan du bager på grill på vores bageskole ‘bag på grill’.
  13. Pensel pølsehornene med vand eller æg.
  14. Bages på den gennemvarme bagesten ved 210ºC i ca. 15 minutter.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.