Luksus citronmåne – Bageblanding

Hvis du endnu ikke har prøvet at bage vores luksus citronmåne, så skal du gøre det nu! Luksus citronmåne er en nem kage, der smager fantastisk – uden at du skal bruge mere end en halv times tid i køkkenet. Server den for gæster eller for familien. Vi har tvistet Valsemøllen Citronmåne kageblanding til en ekstra version med marengs på toppen. Så du får en saftig sandkage med smag af citrus med en lækker marengstopping, som fremhæver det søde og sprøde i kagen.

Hvis i har lyst til at prøve kræfter af med at bage fra bunden, så kan I kan finde opskriften på klassisk citronmåne bagt fra bunden her.

Se opskrift
Luksus Citronmåne - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage

Citronmåne
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg

Marengs
120 g æggehvider
150 g florsukker
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Kage 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en springform (18 cm i diameter) og hæld dejen i.
  4. Bag i 25-30 minutter ved 180°C grader og lad kagen køle af.

Marengs

  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Når massen er så stiv, at du kan vende skålen på hovedet, piskes sukker i hviderne sammen med glasurblandingen fra pakken.
  3. Tag kagen ud af formen, og smør den med marengs. Brænd den med en lille gasbrænder eller grill i ovn.

Et godt tip: Du kan også bruge Valsemøllen Citronmåne bageblanding til at bage lækre citronmånemuffins.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.