Luksus citronmåne – Bageblanding

Hvis du endnu ikke har prøvet at bage vores luksus citronmåne, så skal du gøre det nu! Luksus citronmåne er en nem kage, der smager fantastisk – uden at du skal bruge mere end en halv times tid i køkkenet. Server den for gæster eller for familien. Vi har tvistet Valsemøllen Citronmåne kageblanding til en ekstra version med marengs på toppen. Så du får en saftig sandkage med smag af citrus med en lækker marengstopping, som fremhæver det søde og sprøde i kagen.

Hvis i har lyst til at prøve kræfter af med at bage fra bunden, så kan I kan finde opskriften på klassisk citronmåne bagt fra bunden her.

Se opskrift
Luksus Citronmåne - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage

Citronmåne
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg

Marengs
120 g æggehvider
150 g florsukker
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Kage 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en springform (18 cm i diameter) og hæld dejen i.
  4. Bag i 25-30 minutter ved 180°C grader og lad kagen køle af.

Marengs

  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Når massen er så stiv, at du kan vende skålen på hovedet, piskes sukker i hviderne sammen med glasurblandingen fra pakken.
  3. Tag kagen ud af formen, og smør den med marengs. Brænd den med en lille gasbrænder eller grill i ovn.

Et godt tip: Du kan også bruge Valsemøllen Citronmåne bageblanding til at bage lækre citronmånemuffins.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.