Luksus citronmåne – Bageblanding

Hvis du endnu ikke har prøvet at bage vores luksus citronmåne, så skal du gøre det nu! Luksus citronmåne er en nem kage, der smager fantastisk – uden at du skal bruge mere end en halv times tid i køkkenet. Server den for gæster eller for familien. Vi har tvistet Valsemøllen Citronmåne kageblanding til en ekstra version med marengs på toppen. Så du får en saftig sandkage med smag af citrus med en lækker marengstopping, som fremhæver det søde og sprøde i kagen.

Hvis i har lyst til at prøve kræfter af med at bage fra bunden, så kan I kan finde opskriften på klassisk citronmåne bagt fra bunden her.

Se opskrift
Luksus Citronmåne - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage

Citronmåne
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg

Marengs
120 g æggehvider
150 g florsukker
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Kage 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en springform (18 cm i diameter) og hæld dejen i.
  4. Bag i 25-30 minutter ved 180°C grader og lad kagen køle af.

Marengs

  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Når massen er så stiv, at du kan vende skålen på hovedet, piskes sukker i hviderne sammen med glasurblandingen fra pakken.
  3. Tag kagen ud af formen, og smør den med marengs. Brænd den med en lille gasbrænder eller grill i ovn.

Et godt tip: Du kan også bruge Valsemøllen Citronmåne bageblanding til at bage lækre citronmånemuffins.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.