Luksus citronmåne – Bageblanding

Hvis du endnu ikke har prøvet at bage vores luksus citronmåne, så skal du gøre det nu! Luksus citronmåne er en nem kage, der smager fantastisk – uden at du skal bruge mere end en halv times tid i køkkenet. Server den for gæster eller for familien. Vi har tvistet Valsemøllen Citronmåne kageblanding til en ekstra version med marengs på toppen. Så du får en saftig sandkage med smag af citrus med en lækker marengstopping, som fremhæver det søde og sprøde i kagen.

Hvis i har lyst til at prøve kræfter af med at bage fra bunden, så kan I kan finde opskriften på klassisk citronmåne bagt fra bunden her.

Se opskrift
Luksus Citronmåne - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage

Citronmåne
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg

Marengs
120 g æggehvider
150 g florsukker
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Kage 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en springform (18 cm i diameter) og hæld dejen i.
  4. Bag i 25-30 minutter ved 180°C grader og lad kagen køle af.

Marengs

  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Når massen er så stiv, at du kan vende skålen på hovedet, piskes sukker i hviderne sammen med glasurblandingen fra pakken.
  3. Tag kagen ud af formen, og smør den med marengs. Brænd den med en lille gasbrænder eller grill i ovn.

Et godt tip: Du kan også bruge Valsemøllen Citronmåne bageblanding til at bage lækre citronmånemuffins.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.