Luksus citronmåne – Bageblanding

Hvis du endnu ikke har prøvet at bage vores luksus citronmåne, så skal du gøre det nu! Luksus citronmåne er en nem kage, der smager fantastisk – uden at du skal bruge mere end en halv times tid i køkkenet. Server den for gæster eller for familien. Vi har tvistet Valsemøllen Citronmåne kageblanding til en ekstra version med marengs på toppen. Så du får en saftig sandkage med smag af citrus med en lækker marengstopping, som fremhæver det søde og sprøde i kagen.

Hvis i har lyst til at prøve kræfter af med at bage fra bunden, så kan I kan finde opskriften på klassisk citronmåne bagt fra bunden her.

Se opskrift
Luksus Citronmåne - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage

Citronmåne
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg

Marengs
120 g æggehvider
150 g florsukker
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Kage 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en springform (18 cm i diameter) og hæld dejen i.
  4. Bag i 25-30 minutter ved 180°C grader og lad kagen køle af.

Marengs

  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Når massen er så stiv, at du kan vende skålen på hovedet, piskes sukker i hviderne sammen med glasurblandingen fra pakken.
  3. Tag kagen ud af formen, og smør den med marengs. Brænd den med en lille gasbrænder eller grill i ovn.

Et godt tip: Du kan også bruge Valsemøllen Citronmåne bageblanding til at bage lækre citronmånemuffins.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.