Æbletærte

En lækker og nem æbletærte, opskriften er indsendt af Gitte Christensen.

Se opskrift
aebletaerte

Køkkentid
25 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Æbletærte: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage
 • Fyld:
 • 400 g æble (eller anden frugt)

Dej:

 • 200 g sukker
 • 3 æg
 • 50 g smeltet margarine/eller flydende margarine
 • 100 g Valsemøllen hvedemel
 • 50 g hakkede nødder
 • 2 tsk kanel
 • lidt sukker

Brugt i opskriften

 1. Sukker og æg piskes luftigt.
 2. Mel og margarine røres skiftevis i æggemassen.
 3. Hældes i en smurt tærteform.
 4. Fintsnittede æbler (eller anden frugt) og hakkede nødder drysses ovenpå dejen, samt lidt sukker og kanel.
 5. Bagetid 30 min på 180 grader.

Opskrift indsendt af Gitte Christensen

Opskriften stammer fra min elevtid for 28 år siden hvor vi fik kagen, og det er altid den opskrift jeg vender tilbage til, den er hurtig og nem og smager fantastisk! Bruger den til alt frugt: prøv: æbler med hakkede mandler og kanel, eller brombær, friske eller fra frost. Velbekomme :)

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.