Æbletærte

En lækker og nem æbletærte, opskriften er indsendt af Gitte Christensen.

Se opskrift
aebletaerte

Køkkentid
25 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Æbletærte: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage
 • Fyld:
 • 400 g æble (eller anden frugt)

Dej:

 • 200 g sukker
 • 3 æg
 • 50 g smeltet margarine/eller flydende margarine
 • 100 g Valsemøllen hvedemel
 • 50 g hakkede nødder
 • 2 tsk kanel
 • lidt sukker

Brugt i opskriften

 1. Sukker og æg piskes luftigt.
 2. Mel og margarine røres skiftevis i æggemassen.
 3. Hældes i en smurt tærteform.
 4. Fintsnittede æbler (eller anden frugt) og hakkede nødder drysses ovenpå dejen, samt lidt sukker og kanel.
 5. Bagetid 30 min på 180 grader.

Opskrift indsendt af Gitte Christensen

Opskriften stammer fra min elevtid for 28 år siden hvor vi fik kagen, og det er altid den opskrift jeg vender tilbage til, den er hurtig og nem og smager fantastisk! Bruger den til alt frugt: prøv: æbler med hakkede mandler og kanel, eller brombær, friske eller fra frost. Velbekomme :)

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.