Æbletærte

En lækker og nem æbletærte, opskriften er indsendt af Gitte Christensen.

Se opskrift
aebletaerte

Køkkentid
25 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Æbletærte: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage
 • Fyld:
 • 400 g æble (eller anden frugt)

Dej:

 • 200 g sukker
 • 3 æg
 • 50 g smeltet margarine/eller flydende margarine
 • 100 g Valsemøllen hvedemel
 • 50 g hakkede nødder
 • 2 tsk kanel
 • lidt sukker

Brugt i opskriften

 1. Sukker og æg piskes luftigt.
 2. Mel og margarine røres skiftevis i æggemassen.
 3. Hældes i en smurt tærteform.
 4. Fintsnittede æbler (eller anden frugt) og hakkede nødder drysses ovenpå dejen, samt lidt sukker og kanel.
 5. Bagetid 30 min på 180 grader.

Opskrift indsendt af Gitte Christensen

Opskriften stammer fra min elevtid for 28 år siden hvor vi fik kagen, og det er altid den opskrift jeg vender tilbage til, den er hurtig og nem og smager fantastisk! Bruger den til alt frugt: prøv: æbler med hakkede mandler og kanel, eller brombær, friske eller fra frost. Velbekomme :)

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.