Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis

En skøn dessert til alle der elsker is. Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis kan også bruges som en dejlig afslutning på en god middag. Den skønne kombination af det søde og friske kan live alle op.

Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis er bagt på Kage Hvedemel der sikrer, at du får en lækker bund til din roulade, da Kage Hvedemel er perfekt til bagværk, der bages med bagepulver. Kagen er et godt alternativ til den klassiske islagkage. Den smager skønt, og er en perfekt sommerdessert.

Se opskrift
Fragilité

Køkkentid
1 time

Ventetid
1 t. 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis: 3 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser

Opskrift

8-10 personer

4 æggehvider
150 g sukker
½ tsk. Eddike
50 g hasselnødflager
200 g marzipan
2 spsk. Valsemøllen Kage hvedemel
1 liter vaniljeflødeis
½ liter sorbet is, gerne solbær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Pisk sukkeret i lidt ad gangen og til sidst eddiken. Pisk til det er helt stift.
  3. Riv marcipanen i massen, tilsæt mel og vend det hurtigt sammen.
  4. Bred massen ud på en bageplade med bagepapir ca. 22 x 30 cm. Og drys med hasselnødflager.
  5. Bag rouladen i ca. 35-45 minutter ved 135°C. (Varmluft 125°C)
  6. Vend den over på et nyt stykke sukkerdrysset bagepapir og træk det andet af. Afkøl kagen.
  7. Træk et stort stykke film ud, og placer kagen med bagepapir oven på.
  8. Lad isene tø en smule op.
  9. Fordel vaniljeflødeisen på rouladen, brug evt. dine hænder med plastiskhandsker på. Fordel herefter solbærsorbeten i klatter og brug hænderne til at gøre overfladen jævn.
  10. Rul rouladen sammen, og luk filmen godt om. Kom rouladen i fryseren.
  11. Anret på tallerkener med frisk frugt og coulis.

Et godt tip: Hvis du vil lave en anderledes anretning af din fragilité, kan du skære rouladen i 5 stykker, og skær de 5 stykker på tværs. Så får man et flot finish ala et tårn.

Fragilité

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.