Bradepandekage med æbler og kryddercreme

Bradepandekager er nemt, når du skal bage til mange mennesker. Denne lækre kage med æble og kryddercreme vil med garanti blive et hit med sin svampede konsistens og skønne smage.

Vores bradepandekage med æbler og kryddercreme er perfekt, hvis du skal bage en kage til mange fx til kollegaer, ungernes klasse, skovturen, sammenkomsten eller til et lille visit. En fantastisk smagfuld, børnevenlig og lækker bradepandekage, som med garanti vil blive et stort hit.

Se opskrift
bradepandekage med æble

Køkkentid
40 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Bradepandekage med æbler og kryddercreme: 4 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser

Opskrift

1 stor kage

Kage
150 g sukker
150 g blødt smør
3 æg, str. M/L
100 g ren rå marcipan
225 g Valsemøllen Kage Hvedemel
3 tsk. bagepulver
3 æbler, revet i dejen
2 æbler, til toppen
2 spsk. sukker
2 tsk. stødt kanel

Kryddercreme
300 g flormelis
210 g blødt smør
340 g neutral flødeost
1,5 tsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt kanel
1/2 tsk. stødt kardemomme
1/2 tsk. stødt ingefær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Kage

  1. Pisk sukker og smør luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og giv hvert æg lidt røretid.
  2. Riv marcipanen og vend den i dejen. Sigt hvedemel og bagepulver, og vend det i dejen.
  3. Riv tre æbler med skræl ned i dejen, og vend det sammen.
  4. Hæld dejen op i en bradepande (ca. 22 x 28 cm) beklædt med bagepapir.
  5. Skær to-tre æbler i små skriver og kom dem i en skål. Bland 2 spiseskeer sukker og kanel, og drys hen over æblerne. Placer dem på kagens top.
  6. Bag æblekagen i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 40 minutter – tjek med en lille kniv om kagen er færdigbagt i midten.
  7. Lad kagen køle af i formen inden den frigøres og placeres på et kagefad. Den kan også blive i bradepanden og serveres i bradepanden.

Kryddercreme

  1. Pisk smør og flormelis lyst og luftigt. Tilsæt flødeost, vaniljesukker og krydderier, og pisk kun lige akkurat til den er ensartet – ellers piskes flødeosten “i stykker” og cremen vil blive lind.
  2. Kom cremen i en sprøjtepose med en stjernetyl. Lav et flot gitter af cremen på kagens top eller afsæt en masse fine små toppe.
  3. Kan dekoreres med lidt guldstøv og spiselige blomster.

Et godt tip: Kagen er bagt med Kage Hvedemel, der er en mel specielt til kager. Den har at lavere indhold af gluten, der sikrer en svampet kage med et sprødt ydre. Har du almindelig hvedemel, kan denne også sagtens bruges.

 

bradepandekage med æblebradepandekage med æble

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.