Klassiske vafler

En lækker og nem opskrift på sprøde, klassiske vafler. Ideel som en hyggelig dessert eller snack til hele familien.

Duften af friskbagte vafler kan få alle børn og barnlige sjæle i godt humør. Maria Vestergaard giver her sit bud på en nem og lækker opskrift på vaffeldej som giver sprøde, klassiske vafler. Smager skønt med is, flormelis eller syltetøj. Et sikkert hit der vil skabe masser af glæde hos børnene.

Se opskrift
klassiske vafler

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassiske vafler: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

ca. 12 vafler

5 dl Valsemøllen Stenformalet ØKO Hvedemel eller Valsemøllen Dansk hvedemel
2 tsk. bagepulver
3 spsk. sukker
1 tsk. salt
4 æg
5 dl. kærnemælk
1 vaniljestang eller 1 tsk. vaniljesukker
100 g smeltet smør
evt. en smule friskrevet økologisk citronskal

Sådan gør du

  1. Bland alle de tørre ingredienser godt sammen i en skål.
  2. Tilsæt æg og kærnemælk og pisk dejen.
  3. Smelt smør og vend det i vaffeldejen.
  4. Bag vaflerne i et forvarmet vaffeljern ved høj varme.
  5. Server vaflerne med det samme med fx frisk frugt, bær, is, flødeskum eller et drys flormelis.

Et godt tip: Hvem elsker ikke lækre vafler? Vi kan spise dem morgen, middag og aften. Derfor har vi også samlet eller vores bedste vaffelopskrifter her. Vi har fx en skøn opskrift til dig der ikke kan tåle gluten. Du får opskriften på de sprøde glutenfrie vafler her

klassiske vafler

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.