Klassiske vafler

En lækker og nem opskrift på sprøde, klassiske vafler. Ideel som en hyggelig dessert eller snack til hele familien.

Duften af friskbagte vafler kan få alle børn og barnlige sjæle i godt humør. Maria Vestergaard giver her sit bud på en nem og lækker opskrift på vaffeldej som giver sprøde, klassiske vafler. Smager skønt med is, flormelis eller syltetøj. Et sikkert hit der vil skabe masser af glæde hos børnene.

Se opskrift
klassiske vafler

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassiske vafler: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

ca. 12 vafler

5 dl Valsemøllen Stenformalet ØKO Hvedemel eller Valsemøllen Dansk hvedemel
2 tsk. bagepulver
3 spsk. sukker
1 tsk. salt
4 æg
5 dl. kærnemælk
1 vaniljestang eller 1 tsk. vaniljesukker
100 g smeltet smør
evt. en smule friskrevet økologisk citronskal

Sådan gør du

  1. Bland alle de tørre ingredienser godt sammen i en skål.
  2. Tilsæt æg og kærnemælk og pisk dejen.
  3. Smelt smør og vend det i vaffeldejen.
  4. Bag vaflerne i et forvarmet vaffeljern ved høj varme.
  5. Server vaflerne med det samme med fx frisk frugt, bær, is, flødeskum eller et drys flormelis.

Et godt tip: Hvem elsker ikke lækre vafler? Vi kan spise dem morgen, middag og aften. Derfor har vi også samlet eller vores bedste vaffelopskrifter her. Vi har fx en skøn opskrift til dig der ikke kan tåle gluten. Du får opskriften på de sprøde glutenfrie vafler her

klassiske vafler

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.