No bake müslibar

Prøv en smagsbombe af en no bake müslibar med Valsemøllen Økologiske Poppede Rugkerner, Græskarkerner, Chiafrø og Grovvalsede Havregryn. De er lige til at spise på farten og en nem og lækker måde at få mere fiberrig kost på. Opskriften på no bake müslibar tager ikke mere end 15 minutter at røre sammen, inden de skal på køl og hvile i 2 timer.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 timer.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Kom peanutbutter, sirup, salt, vaniljesukker og stødt kardemomme i en skål, og rør det godt sammen.
  2. Tilsæt havregryn, græskarkerner, rugkerner og chiafrø til blandingen, og rør det godt sammen – gerne med hænderne.
  3. Tilsæt chokoladeknapper, og vend dem godt ind i blandingen.
  4. Kom massen i en firkantet form (20 x 15 cm) beklædt med bagepapir, og tryk det hele godt fladt, så det ca. har en højde på 1,5-2 cm.
  5. Stil formen på køl i minimum 2 timer.
  6. Skær barerne med en skarp kniv efter ønsket størrelse. Opbevar dem på køl i en lufttæt beholder.

Et godt tip: Med Valsemøllen Frø og Kerner kan du også lave en skøn og lækker granola, som du kan se opskriften på her. 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.