No bake müslibar

Prøv en smagsbombe af en no bake müslibar med Valsemøllen Økologiske Poppede Rugkerner, Græskarkerner, Chiafrø og Grovvalsede Havregryn. De er lige til at spise på farten og en nem og lækker måde at få mere fiberrig kost på. Opskriften på no bake müslibar tager ikke mere end 15 minutter at røre sammen, inden de skal på køl og hvile i 2 timer.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 timer.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Kom peanutbutter, sirup, salt, vaniljesukker og stødt kardemomme i en skål, og rør det godt sammen.
  2. Tilsæt havregryn, græskarkerner, rugkerner og chiafrø til blandingen, og rør det godt sammen – gerne med hænderne.
  3. Tilsæt chokoladeknapper, og vend dem godt ind i blandingen.
  4. Kom massen i en firkantet form (20 x 15 cm) beklædt med bagepapir, og tryk det hele godt fladt, så det ca. har en højde på 1,5-2 cm.
  5. Stil formen på køl i minimum 2 timer.
  6. Skær barerne med en skarp kniv efter ønsket størrelse. Opbevar dem på køl i en lufttæt beholder.

Et godt tip: Med Valsemøllen Frø og Kerner kan du også lave en skøn og lækker granola, som du kan se opskriften på her.