Granola med hirse og hørfrø

Hvem elsker ikke en god start på dagen? Med denne skønne og sprøde granola er dagen godt på vej.

Ditte Ingemann er stor tilhænger af en god start på dagen, og hun deler gerne ud af sine opskrifter. Denne lækre granola kan bruges på både yoghurt, skyr og en morgen-greenie – som du kan finde opskriften på her. Den sprøde topping giver din morgen et lækkert touch og et ekstra bid.

Se opskrift
granola

Køkkentid
20 min.

Ventetid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Kom kanel, kokosolie og ahornsirup i en lille gryde og smelt det sammen.
  2. Bland alle ingredienserne godt sammen og fordel det hele på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.
  4. Rør undervejs, og hold øje med at blandingen ikke bliver for mørk.
  5. Lad det køle helt af og kom det i et rent glas til opbevaring.

Udvilket af Ditte Ingemann, bachelor i ernæring og sundhed, madskribent og kogebogsforfatter.