Brunsviger – Valsemøllen brødblanding

Lav selv en lækker hjemmelavet klassisk brunsviger med Valsemøllen Økologiske bolleblanding. Nemt at gå til og altid et hit til børnefødselsdagen, klassefesten eller bare derhjemme til eftermiddagshyggen.

Se opskrift
Brunsviger

Køkkentid
20 min

Ventetid
1 time 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brunsviger – Valsemøllen brødblanding: 3 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 1 brunsviger

1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl lunkent vand (30°C)

Remonce
200 g smør
200 g brun farin
4 spsk. mørk sirup og
2 spsk. majstivelse

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne. Lad dejen hvile i 20 minutter imens fyldet laves.
  3. Bland smør, farin, sirup og majstivelse til en ensartet masse. Det er vigtigt ikke at røre for længe, da sukker krystallerne ødelægges.
  4. Rul dejen ud så den passer til en bradepande. Læg dejen op i en bradepande med bagepapir og tryk huller i dejen med fingerne.
  5. Fordel fyldes på dejen og drys med lidt ekstra brun farin. Lad brunsvigeren hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i ca. 20 minutter.
+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.