Brownie med kaffefrosting og friske bær

Bag den nemmeste brownie med kaffefrosting og friske bær med Valsemøllen Brownie. Med den lækre chokoladesmag passer en hjemmebagt brownie til alle anledninger, og med en syrlig kaffefrosting og friske bær på toppen, passer den især godt ind til eftermiddagskaffen eller en lun sommer og forårsdag. Forkæl dig selv og dem du holder af med en lækker chokoladeklassiker, der nemt kan varieres.

Denne brownie med kaffefrosting er udviklet af Karen-Elisabeth Gadtoft. Se flere af hendes opskrifter her.

 

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage

Brownie
1 stk. Valsemøllen Brownie Kageblanding
1 dl vand

Kaffefrosting
100 g blødt smør
250 g flormelis
30 g kakaopulver
½ dl stærk kaffe
Flagesalt
Friske bær

 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Browniebund

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter.

 Kaffefrosting

  1. Pisk smør, flormelis, kakaopulver og kaffe til en cremet konsistens.
  2. Fordel kaffefrosting det på den afkølede browniebund, og top med flagesalt og friske bær.

Et godt tip: Hvis du ønsker en mere chewy brownie, kan du med fordel bage den et par minutter kortere.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.