Jordbærkage med mascaponecreme

Lækker jordbærkage med marcipan og chokolade, en nem variation af den traditionelle jordbærkage - den er enkelt at lave, og så smager den himmelsk!

Jordbærkage er uden tvivl en klassiker, som mange elsker at servere, da den er indbegrebet af sommer og sol.

Se opskrift
jordbaerkage

Køkkentid
35 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Jordbærkage med mascaponecreme: 3 ud af 5 baseret på 35 anmeldelser

Opskrift

300 g marcipan, revet
150 g koldt smør i terninger
3 hele æg
6 spsk. Valsemøllen Kage Hvedemel
Smør til formen en rund på 22 cm
50 g smeltet mørk chokolade

Mascarponecreme

250 g mascarpone
2½ dl piskefløde
korn af 1 vaniljestang
2 spsk. sukker
1 bakke friske jordbær

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Rør marcipan og smør godt sammen.
  2. Tilsæt ét æg ad gangen og pisk godt.
  3. Vend melet i dejen.
  4. Fordel dejen i en smurt rund form.
  5. Bag bunden i en forvarmet ovn ved 175ºC i ca. 20-25 minutter , til den er lysebrun.
  6. Afkøl helt og pensl med smeltet mørk chokolade.
  7. Pisk mascarpone, fløde, vaniljekorn og sukker sammen til en luftig masse.
  8. Fordel cremen oven på bunden og derefter jordbær.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.