Chokoladekage i airfryer

Bag en nem og klassisk chokoladekage i airfryer. Du kan nemlig sagtens bage kager i din airfryer, og det er også supernemt. Fordelen ved at bage i airfryer er, at du slipper for forvarmningen og sikrer jævn bagning grundet airfryerens cirkulerende varme.

Overrask dine gæster eller nyd en hyggestund med Valsemøllens Chokoladekage lige fra airfryeren. Perfekt til en hurtig, lækker dessert eller til eftermiddagshyggen. Det eneste du skal bruge er vand, olie og æg. Nemmere bliver det ikke at bage chokoladekage i airfryer.

Se mange flere tips, tricks og opskrifter til din airfryer her

Se opskrift
Chokoladekage i airfryer

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage

½ ps. Valsemøllen Chokoladekage (250 g)
0,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
1 springform ca. 20 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld halvdelen af posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. Gem resten af melblandingen, luk med en klips og kom tilbage i æsken.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180 °C i 30 minutter.

Et godt tip: Brug resten af Valsemøllen Chokoladekage blanding til at lave lækre muffins. Følg samme anvisning, og bag dem i 16-18 minutter. Bliv klogere på, hvordan du nemt kan bage i airfryer på vores bageskole.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.