Romkuglerensdyr – Bageblanding

Forkæl familien med de sødeste romkuglerensdyr, som vi garanterer giver god julestemning. Romkuglerensdyrene er nemme og hurtige at lave, da de bages med bageblandingen Valsemøllen Brownie.

Tag børnene med i køkkenet og lad dem være med igennem hele den sjove processen med at bage, røre sammen og pynte med saltkringler og øjne.

Find flere af søde, sjove og nemme juleopskrifter her.

Se opskrift
Romkuglerensdyr

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Romkuglerensdyr – Bageblanding: 1 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

Ca. 14-15 stk.

Romkugler 
1 ps. Valsemøllen Brownie 
1,5 dl vand
2 tsk. romessens

I øvrigt

Røde M&M’s
Saltkringler

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt 1 dl vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25 minutter.
  5. Rør den færdigbagte kage sammen med ca. 0,5 dl vand og 2 spsk. romessens, indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
  6. Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne.
  7. Pynt kuglerne med knækkede saltkringler og røde M&M’s næser.

Et godt tip: Hvis ikke du har Valsemøllen Brownie Bageblanding, så kan du stadig lave dine romkuglerensdyr med denne opskrift fra bunden. 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.