Romkuglerensdyr – Bageblanding

Forkæl familien med de sødeste romkuglerensdyr, som vi garanterer giver god julestemning. Romkuglerensdyrene er nemme og hurtige at lave, da de bages med bageblandingen Valsemøllen Brownie.

Tag børnene med i køkkenet og lad dem være med igennem hele den sjove processen med at bage, røre sammen og pynte med saltkringler og øjne.

Find flere af søde, sjove og nemme juleopskrifter her.

Se opskrift
Romkuglerensdyr

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Romkuglerensdyr – Bageblanding: 1 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

Ca. 14-15 stk.

Romkugler 
1 ps. Valsemøllen Brownie 
1,5 dl vand
2 tsk. romessens

I øvrigt

Røde M&M’s
Saltkringler

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt 1 dl vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25 minutter.
  5. Rør den færdigbagte kage sammen med ca. 0,5 dl vand og 2 spsk. romessens, indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
  6. Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne.
  7. Pynt kuglerne med knækkede saltkringler og røde M&M’s næser.

Et godt tip: Hvis ikke du har Valsemøllen Brownie Bageblanding, så kan du stadig lave dine romkuglerensdyr med denne opskrift fra bunden. 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.