Sådan gør du
Browniebund
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter, til den er glat og blank.
- Smør kageformen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag kagen ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
- Lad brownien køle af.
Flødebolleskum
- Kom vaniljepulver, sukker, vand og glukosesirup i en gryde og lad det koge op til temperaturen er 117ºC. Rør jævnligt.
- Pisk æggehviderne, til de er luftige, stive og danner toppe. Hæld langsomt den varme sukkerlage ned til æggehviderne i en meget tynd stråle imens der piskes.
- Kom grøn pastafarve i skummen, og pisk igen.
- Pisk i 10-15 minutter, til det er en sej og blank flødebolleskum.
- Fyld flødebolleskummet i en sprøjtepose med en stjernetyl. Læg sprøjteposen til side.
Juletræer
- Udstik den afkølede brownie med en udstikker i ønsket størrelse. (Vi har brugt en udstikker på 3 cm)
- Sprøjt flødebolleskummet på de små runde brownies.
- Pynt evt. med glimmer
Et godt tip: Skal du prøve en udvidet version af juleflødeboller, så prøv også opskriften på vores juleflødeboller med cookiebund og kirsebær.