Nemme juleflødeboller med browniebund – Bageblanding

Bag flotte og nemme juleflødeboller med browniebund, som er lavet med Valsemøllen Brownie bageblanding.

I november begynder julen at vise, at den er på vej. Og i december ved vi, at den er ved at være der. Julen betyder, for nogen, en masse julebagning. Både de nemme opskrifter og dem der tager ekstra tid. Du kan med fordel lave nemme juleflødeboller, som ikke tager mere end 1-1,5 times alt i alt. Og samtidig smager de fantastisk.

Bunden er lavet af Valsemøllen Brownie bageblanding, som ikke tager mere end 40 minutter, før du har en færdig browniebund. Top din browniebund med en lækker flødebolleskum, som er tilsat grøn pastafarve, så har du et par fine juletræer som dessert.

Se opskrift

Køkkentid
1 t.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 10 stk.

Brownie bund

1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)
1 bageform  ca. 15×15 cm

Flødebolleskum

75 g æggehvider
125 g sukker
35 g vand
55 g glukosesirup
2 tsk. vaniljepulver
2 tsk. grøn pastafarve

Pynt

Evt. glimmer

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Browniebund 

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter, til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag kagen ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  5. Lad brownien køle af.

Flødebolleskum

 

  1. Kom vaniljepulver, sukker, vand og glukosesirup i en gryde og lad det koge op til temperaturen er 117ºC. Rør jævnligt.
  2. Pisk æggehviderne, til de er luftige, stive og danner toppe. Hæld langsomt den varme sukkerlage ned til æggehviderne i en meget tynd stråle imens der piskes.
  3. Kom grøn pastafarve i skummen, og pisk igen.
  4. Pisk i 10-15 minutter, til det er en sej og blank flødebolleskum.
  5. Fyld flødebolleskummet i en sprøjtepose med en stjernetyl. Læg sprøjteposen til side.

Juletræer 

 

  1. Udstik den afkølede brownie med en udstikker i ønsket størrelse. (Vi har brugt en udstikker på 3 cm)
  2. Sprøjt flødebolleskummet på de små runde brownies.
  3. Pynt evt. med glimmer

Et godt tip: Skal du prøve en udvidet version af juleflødeboller, så prøv også opskriften på vores juleflødeboller med cookiebund og kirsebær.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.