Chokoladekage

Hvem kan stå for en klassisk chokoladekage? Prøv denne lækre chokoladekage opskrift – bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel.

En chokoladekage med masser af smag er et sikkert hit på kagebordet. Maria Vestergaard  har været i køkkenet og udviklet denne lækre chokoladekage. Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk.

Se opskrift
chokoladekage

Køkkentid
20 min

Ventetid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladekage: 4 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser

Opskrift

1 lille bradepande

300 g sukker
175 g Valsemøllen Kage Hvedemel
4 spsk. kakao
3 tsk. vaniljesukker
3 tsk. bagepulver
225 g smør
3 æg
1,5 dl kogende vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland de tørre ingredienser sammen.
  2. Smelt smøret og bland det sammen med de tørre ingredienser.
  3. Pisk æg og vend det i dejen.
  4. Kog vandet og vend det i kagedejen.
  5. Hæld kagedejen i en lille bageplade (ca. 35 x 30 cm)  beklædt med bagepapir.
  6. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 190 °C  (175 °C varmluft) i ca. 35 minutter.
  7. Lad kagen afkøle helt inden den pyntes med glasur, nødder og hakket chokolade.

Et godt tip: En klassisk chokolade er nem at bage. Skal det være endnu nemmere, kan du også bage Valsemøllen Chokoladekage, der er en bageblanding, der ikke går på kompromis med den gode smag.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.