Chokoladekage

Hvem kan stå for en klassisk chokoladekage? Prøv denne lækre chokoladekage opskrift – bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel.

En chokoladekage med masser af smag er et sikkert hit på kagebordet. Maria Vestergaard  har været i køkkenet og udviklet denne lækre chokoladekage. Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk.

Se opskrift
chokoladekage

Køkkentid
20 min

Ventetid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladekage: 4 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser

Opskrift

1 lille bradepande

300 g sukker
175 g Valsemøllen Kage Hvedemel
4 spsk. kakao
3 tsk. vaniljesukker
3 tsk. bagepulver
225 g smør
3 æg
1,5 dl kogende vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland de tørre ingredienser sammen.
  2. Smelt smøret og bland det sammen med de tørre ingredienser.
  3. Pisk æg og vend det i dejen.
  4. Kog vandet og vend det i kagedejen.
  5. Hæld kagedejen i en lille bageplade (ca. 35 x 30 cm)  beklædt med bagepapir.
  6. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 190 °C  (175 °C varmluft) i ca. 35 minutter.
  7. Lad kagen afkøle helt inden den pyntes med glasur, nødder og hakket chokolade.

Et godt tip: En klassisk chokolade er nem at bage. Skal det være endnu nemmere, kan du også bage Valsemøllen Chokoladekage, der er en bageblanding, der ikke går på kompromis med den gode smag.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.