Svampet banankage

Svampet banankage er altid et hit. Her en klassisk version med chokolade. Den er nem og let at lave og smager rigtig godt. Bag den med familien eller som kage til kaffegæsterne. Den er et sikkert hit!

Se opskrift
banankage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Svampet banankage: 4 ud af 5 baseret på 36 anmeldelser

Opskrift

1 kage, ca. 10-12 stykker
  • 2 æg
  • 200 g sukker
  • 125 g smør
  • 4 modne bananer
  • 50 g mørk chokolade
  • 200 g Valsemøllen hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Opskrift på Svampet banankage

En svampet banankage skal være enkel og nem at lave og selvfølgelig smage godt. I opskriften har vi pyntet kagen med en hel banan. Er du på udkig efter en kage med chokolade creme, så finder du her vores opskrift på banankage med chokolade.

Sådan gør du:

  1. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
  2. Smelt smørret, og lad afkøle.
  3. Mos bananerne, gem en til dekoration. Hak chokoladen groft.
  4. Bland mel og bagepulver sammen, og rør det i æggemassen.
  5. Kom herefter det afkølede smør, de moste bananer i dejen og hakket chokolade i dejen.
  6. Fordel kagen i en smurt bageform, flæk en banan og pres den ned i dejen.
  7. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175°C (varmluft = 165°C) i ca. 35 minutter.
  8. Stik i kagen med en kødnål, for at se om den er færdigbagt. Hænger dejen ved, bages kagen lidt længere.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.