Opskrift på Svampet banankage
En svampet banankage skal være enkel og nem at lave og selvfølgelig smage godt. I opskriften har vi pyntet kagen med en hel banan. Er du på udkig efter en kage med chokolade creme, så finder du her vores opskrift på banankage med chokolade.
Sådan gør du:
- Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
- Smelt smørret, og lad afkøle.
- Mos bananerne, gem en til dekoration. Hak chokoladen groft.
- Bland mel og bagepulver sammen, og rør det i æggemassen.
- Kom herefter det afkølede smør, de moste bananer i dejen og hakket chokolade i dejen.
- Fordel kagen i en smurt bageform, flæk en banan og pres den ned i dejen.
- Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175°C (varmluft = 165°C) i ca. 35 minutter.
- Stik i kagen med en kødnål, for at se om den er færdigbagt. Hænger dejen ved, bages kagen lidt længere.