Svampet banankage

Svampet banankage er altid et hit. Her en klassisk version med chokolade. Den er nem og let at lave og smager rigtig godt. Bag den med familien eller som kage til kaffegæsterne. Den er et sikkert hit!

Se opskrift
banankage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Svampet banankage: 4 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser

Opskrift

1 kage, ca. 10-12 stykker
  • 2 æg
  • 200 g sukker
  • 125 g smør
  • 4 modne bananer
  • 50 g mørk chokolade
  • 200 g Valsemøllen hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Opskrift på Svampet banankage

En svampet banankage skal være enkel og nem at lave og selvfølgelig smage godt. I opskriften har vi pyntet kagen med en hel banan. Er du på udkig efter en kage med chokolade creme, så finder du her vores opskrift på banankage med chokolade.

Sådan gør du:

  1. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
  2. Smelt smørret, og lad afkøle.
  3. Mos bananerne, gem en til dekoration. Hak chokoladen groft.
  4. Bland mel og bagepulver sammen, og rør det i æggemassen.
  5. Kom herefter det afkølede smør, de moste bananer i dejen og hakket chokolade i dejen.
  6. Fordel kagen i en smurt bageform, flæk en banan og pres den ned i dejen.
  7. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175°C (varmluft = 165°C) i ca. 35 minutter.
  8. Stik i kagen med en kødnål, for at se om den er færdigbagt. Hænger dejen ved, bages kagen lidt længere.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.