Nem bogstavkage – Bageblanding

Den populære bogstavkage er altid et hit, når der skal bages en mere personlig kage, hvad end det er til en fødselsdag, barnedåb eller konfirmation. Og det er faktisk slet ikke så svært at bage en bogstavkage. Denne bogstavkage opskrift er bagt med kageblandingen Valsemøllen Chokoladetærte, og er pyntet med en sød vaniljefrosting. Med kageblandingen som bund er det nemt og hurtigt at bage en god, hjemmelavet bogstavkage og pynte med lige netop det, du ønsker.

Vi har lavet talkager og bogstavkager skabeloner, som du kan hente gratis her. Du får tal fra 0-9 og bogstaver fra A-Å, der fylder en A4 side – passende til en bradepande på 30 x 22 cm. God fornøjelse.

Se opskrift
Bogstavkage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nem bogstavkage – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage

Chokoladetærte
2 ps. Valsemøllen Kageblanding
2 dl lunkent vand (30°C)
3 dl vegetabilsk olie
4 æg

Vaniljefrosting
250 g smør
500 g flormelis
1 vaniljestang eller 2 tsk. vaniljepulver
1 firkantet form eller bradepande (ca. 30 x 22 cm)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde


Chokoladetærte 

  1. Hæld de to Valsemøllen Kageblandinger i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. (Ved at bruge to af vores kageblandinger, får du god højde på din kage).
  2. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 3 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør formen, eller beklæd den med bagepapir.
  4. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  5. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.

Vaniljefrosting 

  1. Bland alle ingredienserne i en skål, og pisk til frostingen er let og luftig.
  2. Sprøjt din frosting på med sprøjtepose og en fin tyl, eller smør den på med en kniv.

Udformning af bogstavkagen

  1. Print vores tal- og bogstavsskabelon ud gratis her.
  2. Placer det ønskede bogstav eller tal i midten af kagen, og skær kagekanterne væk.
  3. Pynt med lige netop det, du ønsker på din kage.

Et ekstra tip: Brug kagekanterne, som du skærer fra til at lave romkugler eller studenterbrød.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.