Nem bogstavkage – Bageblanding

Den populære bogstavkage er altid et hit, når der skal bages en mere personlig kage, hvad end det er til en fødselsdag, barnedåb eller konfirmation. Og det er faktisk slet ikke så svært at bage en bogstavkage. Denne bogstavkage opskrift er bagt med kageblandingen Valsemøllen Chokoladetærte, og er pyntet med en sød vaniljefrosting. Med kageblandingen som bund er det nemt og hurtigt at bage en god, hjemmelavet bogstavkage og pynte med lige netop det, du ønsker.

Vi har lavet talkager og bogstavkager skabeloner, som du kan hente gratis her. Du får tal fra 0-9 og bogstaver fra A-Å, der fylder en A4 side – passende til en bradepande på 30 x 22 cm. God fornøjelse.

Se opskrift
Bogstavkage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage

Chokoladetærte
2 ps. Valsemøllen Kageblanding
2 dl lunkent vand (30°C)
3 dl vegetabilsk olie
4 æg

Vaniljefrosting
250 g smør
500 g flormelis
1 vaniljestang eller 2 tsk. vaniljepulver
1 firkantet form eller bradepande (ca. 30 x 22 cm)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde


Chokoladetærte 

 1. Hæld de to Valsemøllen Kageblandinger i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. (Ved at bruge to af vores kageblandinger, får du god højde på din kage).
 2. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 3 minutter til den er glat og blank.
 3. Smør formen, eller beklæd den med bagepapir.
 4. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
 5. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.

Vaniljefrosting 

 1. Bland alle ingredienserne i en skål, og pisk til frostingen er let og luftig.
 2. Sprøjt din frosting på med sprøjtepose og en fin tyl, eller smør den på med en kniv.

Udformning af bogstavkagen

 1. Print vores tal- og bogstavsskabelon ud gratis her.
 2. Placer det ønskede bogstav eller tal i midten af kagen, og skær kagekanterne væk.
 3. Pynt med lige netop det, du ønsker på din kage.

Et ekstra tip: Brug kagekanterne, som du skærer fra til at lave romkugler eller studenterbrød.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.