Drømmekage deluxe

Har du smagt en drømmekage deluxe før med kakao tilføjet i kokostoppingen? Hvis ikke, så synes vi, du burde bage den med det samme. Denne opskrift på drømmekage deluxe er udviklet af Jasmin Gabay i forbindelse med Bag for BørneTelefonen 2022. Opskriften er let og enkelt at gå til, og så smager den bare helt fantastisk. Server drømmekagen til eftermiddagskaffen eller som dessert.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Jasmis Gabays cookiebar i bradepande.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

10-12 stykker

Kage 

240 g sukker
4 æg
100 g smør
250 g Valsemøllen Øko Dansk Stenformalet Hvedemel 
2 tsk bagepulver
1 springform 28 cm i diameter

Topping

250 g smør
180 g kokosmel
50 g kakao
300 g brun farin

 

Fremgangsmåde

Kage

  1. Smelt smøret, og lad det køle.
  2. Pisk æg og sukker til en luftig masse.
  3. Vend forsigtigt æggesnapsen med smøret, og vend mel og bagepulver i.
  4. Hæld dejen i en springform.
  5. Bag kagen ved 180°C i 25 min.

Topping

  1. Kom det hele i en lille gryde, og varm langsomt op til det smelter.
  2. Skru ovnen op til 225°C, når kagen kommer ud af ovnen.
  3. Kom toppingen på kagen, og bag den i 5 min.

Et godt tip: Skal kagen med på tur? Så bag drømmekagen som drømmekagemuffins. Så er de nemme at have med, da de allerede er i portioner. Vær opmærksom på, at kagen skal bage i kortere tid.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.