Drømmekage deluxe

Har du smagt en drømmekage deluxe før med kakao tilføjet i kokostoppingen? Hvis ikke, så synes vi, du burde bage den med det samme. Denne opskrift på drømmekage deluxe er udviklet af Jasmin Gabay i forbindelse med Bag for BørneTelefonen 2022. Opskriften er let og enkelt at gå til, og så smager den bare helt fantastisk. Server drømmekagen til eftermiddagskaffen eller som dessert.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Jasmis Gabays cookiebar i bradepande.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

10-12 stykker

Kage 

240 g sukker
4 æg
100 g smør
250 g Valsemøllen Øko Dansk Stenformalet Hvedemel 
2 tsk bagepulver
1 springform 28 cm i diameter

Topping

250 g smør
180 g kokosmel
50 g kakao
300 g brun farin

 

Fremgangsmåde

Kage

  1. Smelt smøret, og lad det køle.
  2. Pisk æg og sukker til en luftig masse.
  3. Vend forsigtigt æggesnapsen med smøret, og vend mel og bagepulver i.
  4. Hæld dejen i en springform.
  5. Bag kagen ved 180°C i 25 min.

Topping

  1. Kom det hele i en lille gryde, og varm langsomt op til det smelter.
  2. Skru ovnen op til 225°C, når kagen kommer ud af ovnen.
  3. Kom toppingen på kagen, og bag den i 5 min.

Et godt tip: Skal kagen med på tur? Så bag drømmekagen som drømmekagemuffins. Så er de nemme at have med, da de allerede er i portioner. Vær opmærksom på, at kagen skal bage i kortere tid.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.