Drømmekage deluxe

Har du smagt en drømmekage deluxe før med kakao tilføjet i kokostoppingen? Hvis ikke, så synes vi, du burde bage den med det samme. Denne opskrift på drømmekage deluxe er udviklet af Jasmin Gabay i forbindelse med Bag for BørneTelefonen 2022. Opskriften er let og enkelt at gå til, og så smager den bare helt fantastisk. Server drømmekagen til eftermiddagskaffen eller som dessert.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Jasmis Gabays cookiebar i bradepande.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

10-12 stykker

Kage 

240 g sukker
4 æg
100 g smør
250 g Valsemøllen Øko Dansk Stenformalet Hvedemel 
2 tsk bagepulver
1 springform 28 cm i diameter

Topping

250 g smør
180 g kokosmel
50 g kakao
300 g brun farin

 

Fremgangsmåde

Kage

  1. Smelt smøret, og lad det køle.
  2. Pisk æg og sukker til en luftig masse.
  3. Vend forsigtigt æggesnapsen med smøret, og vend mel og bagepulver i.
  4. Hæld dejen i en springform.
  5. Bag kagen ved 180°C i 25 min.

Topping

  1. Kom det hele i en lille gryde, og varm langsomt op til det smelter.
  2. Skru ovnen op til 225°C, når kagen kommer ud af ovnen.
  3. Kom toppingen på kagen, og bag den i 5 min.

Et godt tip: Skal kagen med på tur? Så bag drømmekagen som drømmekagemuffins. Så er de nemme at have med, da de allerede er i portioner. Vær opmærksom på, at kagen skal bage i kortere tid.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.