Drømmekage deluxe

Har du smagt en drømmekage deluxe før med kakao tilføjet i kokostoppingen? Hvis ikke, så synes vi, du burde bage den med det samme. Denne opskrift på drømmekage deluxe er udviklet af Jasmin Gabay i forbindelse med Bag for BørneTelefonen 2022. Opskriften er let og enkelt at gå til, og så smager den bare helt fantastisk. Server drømmekagen til eftermiddagskaffen eller som dessert.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Jasmis Gabays cookiebar i bradepande.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

10-12 stykker

Kage 

240 g sukker
4 æg
100 g smør
250 g Valsemøllen Øko Dansk Stenformalet Hvedemel 
2 tsk bagepulver
1 springform 28 cm i diameter

Topping

250 g smør
180 g kokosmel
50 g kakao
300 g brun farin

 

Fremgangsmåde

Kage

  1. Smelt smøret, og lad det køle.
  2. Pisk æg og sukker til en luftig masse.
  3. Vend forsigtigt æggesnapsen med smøret, og vend mel og bagepulver i.
  4. Hæld dejen i en springform.
  5. Bag kagen ved 180°C i 25 min.

Topping

  1. Kom det hele i en lille gryde, og varm langsomt op til det smelter.
  2. Skru ovnen op til 225°C, når kagen kommer ud af ovnen.
  3. Kom toppingen på kagen, og bag den i 5 min.

Et godt tip: Skal kagen med på tur? Så bag drømmekagen som drømmekagemuffins. Så er de nemme at have med, da de allerede er i portioner. Vær opmærksom på, at kagen skal bage i kortere tid.