NYHED: Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel – nu med 20% fuldkorn

31. januar - 2022

Hverdags-fuldkorn uden afsavn. Valsemøllens økologiske hvedemel bliver nu med 20% fuldkorn

Nu kan du få endnu mere bageglæde, og ikke mindst god smag i munden, når du vælger Valsemøllen. Det traditionelle fine hvedemel, som vi kender det, bliver nemlig endnu bedre, når Valsemøllen med en særlig formalingsteknik opgraderer med 20% fuldkorn til klassisk økologisk hvedemel. Dermed får du økologi, dansk håndværk, mere fuldkorn og mere struktur og farve til dit bagværk – helt uden at gå på kompromis med den gode bageevne.

Alting tæller, når det handler om vores velvære, og derfor vælger Valsemøllen nu at gå foran og udvikle det vel nok mest klassiske produkt i melkategorien: Almindelig hvedemel. For det er det, vi oftest tyer til, når der skal bages, og derfor kan man også med en lille ændring gøre en stor forskel. De 20% fuldkorn kan hverken smages eller mærkes på bageevnen, og derfor er den høje kvalitet, som du kender det, den samme – bare med fuldkornets gode egenskaber.

Med Valsemøllen ØKO Stenformalet Hvedemel kan du med god samvittighed forkæle dem, du holder af med lækkert, økologisk bagværk. Valsemøllens nye, opgraderede hvedemel er også stenformalet, som er en traditionel og nænsom metode til formaling af korn, som i dag foregår på Valsemøllens moderne møller i Danmark. Hvedemelet er malet på stenkværn og fint sigtet, så man på den måde kan bevare en del af både klid og kim, som giver melet en smule mere struktur og flere gode smagsnuancer end almindeligt hvedemel.

     

ØKO Stenformalet Hvedemel med fuldkorn, 1,7 kg, vejl. udsalgspris 21,95 kr. i Føtex, Bilka, Superbrugsen, Kvickly, Nemlig.com

Malet på CO2e neutrale møller

Fra 1. januar 2022 blev Valsemøllens tre danske møller i Esbjerg, Svendborg og Køge CO2e neutrale. Det betyder, at Valsemøllen har reduceret størstedelen af møllernes klimaaftryk med grøn energi fra danske vindmøller, mens den resterende del af møllernes CO2e udledning i år kompenseres ved at investere i et internationalt klimaprojekt med fokus på træplantning og skovbevarelse. På den måde er møllerne således verificeret CO2e neutrale.

Dansk økologi

Valsemøllen gør det nemt for dig at få mere økologi, smag og bageglæde ind i hverdagen. Godt dansk mel er starten på godt bagværk, og det er Valsemøllens fornemmeste opgave. I tæt samarbejde med særligt udvalgte økologiske landmænd rundt i Danmark sørger Valsemøllen for, at du kan lave lækkert og nemt, økologisk bagværk hjemme hos dig. Det tætte samarbejde er din garanti for et kvalitetsprodukt med kort vej fra mark via Valsemøllens tre danske møller og hjem til dig.

Prøv også resten af Valsemøllens serie af økologisk mel og bageblandinger:

Hos Valsemøllen går de aldrig på kompromis med bageglæden! Og de ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Med deres udvalg af økologisk mel og nemme brødblandinger til enhver lejlighed gør de økologisk hjemmebag til en fornøjelse, og det bliver nemt for dig at forkæle dig selv og dine nærmeste med godt økologisk bagværk.

Valsemøllens økologiske mel:

ØKO Dansk Rugmel

ØKO Dansk Rugmel, 1 kg, vejl. udsalgspris 17,95 kr.

ØKO Hvedeklid

ØKO Hvedeklid, 500 g, vejl. udsalgspris 16,95 kr.

ØKO Tipo 00 Hvedemel

ØKO Tipo 00 Hvedemel, 1 kg, vejl. udsalgspris 17,95 kr.

ØKO Manitoba Hvedemel

økologisk manitoba hvedemel

ØKO Manitoba Hvedemel, 1 kg, vejl. udsalgspris 17,95 kr.

Valsemøllens økologiske bageblandinger:

ØKO Kernerugbrød

økologisk kernerugbrød

ØKO Kernerugbrød, 450 g, vejl. udsalgspris 21,95 kr.

ØKO Koldhævet Surdejsbrød

Økologisk surdejsbrød

ØKO Koldhævet Surdejsbrød, 600 g, vejl. udsalgspris 21,95 kr.

ØKO Fødselsdagsboller

ØKO Fødselsdagsboller, 900 g, vejl. udsalgspris 21,95 kr.

ØKO Koldhævede Fuldkornsboller

ØKO Koldhævede Fuldkornsboller, 900 g, vejl. udsalgspris 21,95 kr.

ØKO Solsikkerugbrød

økologisk solsikkerugbrød bageblanding

ØKO Solsikkerugbrød, 900 g, vejl. udsalgspris 21,95 kr.

ØKO Koldhævede Brunchboller

økologiske koldhævede brunchboller brødblanding

ØKO Koldhævede Brunchboller, 500 g, vejl. udsalgspris 21,95 kr.

ØKO Grødboller

ØKO Grødboller, 500 g, vejl. udsalgspris 21,95 kr.

Valsemøllen forhandles i Bilka, føtex, Nemlig.com samt på udvalgte spot i andre detailkæder.

 

 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.