Lagkagebunde

Lagkagebunde er slet ikke så svære at bage, som du tror. Her får du opskriften på den perfekte lagkagebund, som er nem at gå til. Det er næsten ligeså nemt som at købe dem.

Hjemmelavede lagkagebunde kan noget helt specielt. De er nemme at bage, og så bliver de lækre og luftige, især når de bliver bagt med Valsemøllens Kage Hvedemel. Hvad der skal mellem bundene er op til dig. Det er kun fantasien, der sætter grænser! Du kan blive inspireret af vores opskrifter på lagkager i vores bageunivers.

Se opskrift
lagkagebunde

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Lagkagebunde: 4 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
  2. Bland de tørre ingredienser sammen og sigt det i æggesnapsen.
  3. Vend dejen godt rundt og hæld den i en smurt springform.
  4. Pres dejen en smule ud til siderne, så der dannes en fordybning i midten af kagen.
  5. Bag kagen i en forvarmet ovn ved  200 °C  (185 °C varmluft) i ca. 30 minutter.
  6. Lad kagen afkøle helt inden den skæres ud i tre lagkagebunde.

Et godt tip: Når du skal skære dine lagkage bunde, skal du starte med bruge en brødkniv til at markere en rille rundt på 1/3 af kagen. Skær gradvist igennem med kniven, mens du drejer kagen. Del nu den tykke del af kagen på samme måde. Du kan også brøde kødsnor eller sytråd til at skære bundene med. Du skal stadig alve en rille, og placer derefter snoren i rillen og skær igennem.

Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du godt udskifte med en almindelig hvedemel.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.