Lagkagebunde

Lagkagebunde er slet ikke så svære at bage, som du tror. Her får du opskriften på den perfekte lagkagebund, som er nem at gå til. Det er næsten ligeså nemt som at købe dem.

Hjemmelavede lagkagebunde kan noget helt specielt. De er nemme at bage, og så bliver de lækre og luftige, især når de bliver bagt med Valsemøllens Kage Hvedemel. Hvad der skal mellem bundene er op til dig. Det er kun fantasien, der sætter grænser! Du kan blive inspireret af vores opskrifter på lagkager i vores bageunivers.

Se opskrift
lagkagebunde

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Lagkagebunde: 4 ud af 5 baseret på 30 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
  2. Bland de tørre ingredienser sammen og sigt det i æggesnapsen.
  3. Vend dejen godt rundt og hæld den i en smurt springform.
  4. Pres dejen en smule ud til siderne, så der dannes en fordybning i midten af kagen.
  5. Bag kagen i en forvarmet ovn ved  200 °C  (185 °C varmluft) i ca. 30 minutter.
  6. Lad kagen afkøle helt inden den skæres ud i tre lagkagebunde.

Et godt tip: Når du skal skære dine lagkage bunde, skal du starte med bruge en brødkniv til at markere en rille rundt på 1/3 af kagen. Skær gradvist igennem med kniven, mens du drejer kagen. Del nu den tykke del af kagen på samme måde. Du kan også brøde kødsnor eller sytråd til at skære bundene med. Du skal stadig alve en rille, og placer derefter snoren i rillen og skær igennem.

Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du godt udskifte med en almindelig hvedemel.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.