Lagkagebunde

Er du også vild med lagkage? Her får du opskriften på den perfekte lagkagebund, som er nem at gå til.

Maria Vestergaard har udviklet denne nemme og lækre opskrift på lagkagebunde bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel, som gør dine lagkagebunde ekstra luftig og saftige.

Se opskrift
lagkagebunde

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Lagkagebunde: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 3 bunde

4 æg
150 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1,5 tsk. bagepulver
150 g Valsemøllen Kage Hvedemel

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
  2. Bland de tørre ingredienser sammen og sigt det i æggesnapsen.
  3. Vend dejen godt rundt og hæld den i en smurt springform.
  4. Pres dejen en smule ud til siderne, så der dannes en fordybning i midten af kagen.
  5. Bag kagen i en forvarmet ovn ved  200 °C  (185 °C varmluft) i ca. 30 minutter.
  6. Lad kagen afkøle helt inden den skæres ud i tre lagkagebunde.

Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du godt udskifte med en almindelig hvedemel.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.