Squash muffins

Prøv disse svampede squash muffins med en cremet cremefraiche creme udviklet af Gorm Wishey i forbindelse Bag for Børnetelefonen.

Squash muffins er de helt perfekte muffins, hvis du elsker saftige og krydrede kager, hvor du kan tilsætte friske råvarer i dejen. I denne opskrift er der tilføjet hvide chokoladestykker i dejen.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Gorm Wiswehs bradepandepizza.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

12 stk.

Squash muffins
2 æg
150 g sukker
1 knivspids salt
1 tsk. vaniljesukker
1/2 tsk. kanel
200 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
2 tsk bagepulver
125 g smør
200 g friskrevet squash
100 g hvid chokolade hakket i mindre stykker

Cremefraiche creme 
200 g cremefraiche 38%
50 g sukker
Skal fra 1 øko appelsin
Evt. 200 g flormelis

Fremgangsmåde

Squash muffins 

  1. Pisk æg, sukker, salt og vaniljesukker hvidt og skummende med en elpisker i ca. 5-7 minutter.
  2. Smelt smørret, og stil det til side.
  3. Bland mel, kanel og bagepulver.
  4. Bland mel-blandingen i æggemassen sammen med det smeltede smør, og rør herefter friskrevet squash i blandingen.
  5. Vend en masse små stykker hvid chokolade i dejen, og fordel dejen i 12 muffinsforme.
  6. Bag dine muffins i 20 minutter ved 185°C, og lad dem køle helt af før du putter cremefraiche creme på.

Cremefraiche creme 

  1. Pisk det hele sammen med en håndmixer til flødeskum.
  2. Pynt dine afkølede muffins med det.

Et godt tip: Pift din cremefraiche creme op med 200g flormelis. Start med at piske smørret luftigt med flormelis og appelsinskræl, og pisk derefter cremefraichen i, når smørret er helt fluffy.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.