Squash muffins

Prøv disse svampede squash muffins med en cremet cremefraiche creme udviklet af Gorm Wishey i forbindelse Bag for Børnetelefonen.

Squash muffins er de helt perfekte muffins, hvis du elsker saftige og krydrede kager, hvor du kan tilsætte friske råvarer i dejen. I denne opskrift er der tilføjet hvide chokoladestykker i dejen.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Gorm Wiswehs bradepandepizza.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

12 stk.

Squash muffins
2 æg
150 g sukker
1 knivspids salt
1 tsk. vaniljesukker
1/2 tsk. kanel
200 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
2 tsk bagepulver
125 g smør
200 g friskrevet squash
100 g hvid chokolade hakket i mindre stykker

Cremefraiche creme 
200 g cremefraiche 38%
50 g sukker
Skal fra 1 øko appelsin
Evt. 200 g flormelis

Fremgangsmåde

Squash muffins 

  1. Pisk æg, sukker, salt og vaniljesukker hvidt og skummende med en elpisker i ca. 5-7 minutter.
  2. Smelt smørret, og stil det til side.
  3. Bland mel, kanel og bagepulver.
  4. Bland mel-blandingen i æggemassen sammen med det smeltede smør, og rør herefter friskrevet squash i blandingen.
  5. Vend en masse små stykker hvid chokolade i dejen, og fordel dejen i 12 muffinsforme.
  6. Bag dine muffins i 20 minutter ved 185°C, og lad dem køle helt af før du putter cremefraiche creme på.

Cremefraiche creme 

  1. Pisk det hele sammen med en håndmixer til flødeskum.
  2. Pynt dine afkølede muffins med det.

Et godt tip: Pift din cremefraiche creme op med 200g flormelis. Start med at piske smørret luftigt med flormelis og appelsinskræl, og pisk derefter cremefraichen i, når smørret er helt fluffy.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.