Kanelgifler – Bageblanding

Hvis du elsker klassiske kanelsnegle eller bare alt bagværk, der indeholder den cremede kanelremonce, så skal du helt klart kaste dig ud i at bage disse nemme og svampede kanelgifler lavet med Valsemøllens Kanelsneglkage. Alt du selv skal tilføje er gær, vand og smør, og så kan du nemt servere små kanelgifler til eftermiddagskaffen, eller når den søde tand kalder.

Med Valsemøllen Kanelsneglkage kan du også bage klassiske kanelsnegle, kanelsnurrer eller kanelsneglevafler.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

30-35 stk.

Kanelgifler
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage
20 g gær
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce
100 g smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 1. Hæld vandet i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
 2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
 3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør. Stil remoncen til side på bordet, til du skal bruge den.
 4. Vend dejen ud på bordet, og rul den ud til en aflang rektangel (ca. 30 x 40 cm).
 5. Fordel remoncen jævnt på dejen, og skær derefter dejen over i to stykker på langs.
 6. Fold den ene del af dejen indover sig selv. Fold herefter igen dejen ind over sig selv.
 7. Skær giflerne i ca. 3 cm stykker.
 8. Læg kanelgiflerne på en bageplade med bagepapir. De må gerne stå en smule tæt, så den remonce, der vil flyde ud, kan karamellisere under bunden af giflerne.
 9. Lad kanelgiflerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
 10. Pensl kanelgiflerne med et sammenpisket æg og mælt, og bag giflerne i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 5-6 minutter
 11. Lad giflerne køle af på en rist.

Et godt tip: Prøv også at bage kanelsnurrer med Valsemøllen Kanelsneglkage.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.