Kanelgifler – Bageblanding

Hvis du elsker klassiske kanelsnegle eller bare alt bagværk, der indeholder den cremede kanelremonce, så skal du helt klart kaste dig ud i at bage disse nemme og svampede kanelgifler lavet med Valsemøllens Kanelsneglkage. Alt du selv skal tilføje er gær, vand og smør, og så kan du nemt servere små kanelgifler til eftermiddagskaffen, eller når den søde tand kalder.

Med Valsemøllen Kanelsneglkage kan du også bage klassiske kanelsnegle, kanelsnurrer eller kanelsneglevafler.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelgifler – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

30-35 stk.

Kanelgifler
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage
20 g gær
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce
100 g smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør. Stil remoncen til side på bordet, til du skal bruge den.
  4. Vend dejen ud på bordet, og rul den ud til en aflang rektangel (ca. 30 x 40 cm).
  5. Fordel remoncen jævnt på dejen, og skær derefter dejen over i to stykker på langs.
  6. Fold den ene del af dejen indover sig selv. Fold herefter igen dejen ind over sig selv.
  7. Skær giflerne i ca. 3 cm stykker.
  8. Læg kanelgiflerne på en bageplade med bagepapir. De må gerne stå en smule tæt, så den remonce, der vil flyde ud, kan karamellisere under bunden af giflerne.
  9. Lad kanelgiflerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  10. Pensl kanelgiflerne med et sammenpisket æg og mælt, og bag giflerne i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 5-6 minutter
  11. Lad giflerne køle af på en rist.

Et godt tip: Prøv også at bage kanelsnurrer med Valsemøllen Kanelsneglkage.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.