Kanelgifler – Bageblanding

Hvis du elsker klassiske kanelsnegle eller bare alt bagværk, der indeholder den cremede kanelremonce, så skal du helt klart kaste dig ud i at bage disse nemme og svampede kanelgifler lavet med Valsemøllens Kanelsneglkage. Alt du selv skal tilføje er gær, vand og smør, og så kan du nemt servere små kanelgifler til eftermiddagskaffen, eller når den søde tand kalder.

Med Valsemøllen Kanelsneglkage kan du også bage klassiske kanelsnegle, kanelsnurrer eller kanelsneglevafler.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelgifler – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

30-35 stk.

Kanelgifler
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage
20 g gær
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce
100 g smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør. Stil remoncen til side på bordet, til du skal bruge den.
  4. Vend dejen ud på bordet, og rul den ud til en aflang rektangel (ca. 30 x 40 cm).
  5. Fordel remoncen jævnt på dejen, og skær derefter dejen over i to stykker på langs.
  6. Fold den ene del af dejen indover sig selv. Fold herefter igen dejen ind over sig selv.
  7. Skær giflerne i ca. 3 cm stykker.
  8. Læg kanelgiflerne på en bageplade med bagepapir. De må gerne stå en smule tæt, så den remonce, der vil flyde ud, kan karamellisere under bunden af giflerne.
  9. Lad kanelgiflerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  10. Pensl kanelgiflerne med et sammenpisket æg og mælt, og bag giflerne i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 5-6 minutter
  11. Lad giflerne køle af på en rist.

Et godt tip: Prøv også at bage kanelsnurrer med Valsemøllen Kanelsneglkage.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.