Kanelgifler – Bageblanding

Hvis du elsker klassiske kanelsnegle eller bare alt bagværk, der indeholder den cremede kanelremonce, så skal du helt klart kaste dig ud i at bage disse nemme og svampede kanelgifler lavet med Valsemøllens Kanelsneglkage. Alt du selv skal tilføje er gær, vand og smør, og så kan du nemt servere små kanelgifler til eftermiddagskaffen, eller når den søde tand kalder.

Med Valsemøllen Kanelsneglkage kan du også bage klassiske kanelsnegle, kanelsnurrer eller kanelsneglevafler.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

30-35 stk.

Kanelgifler
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage
20 g gær
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce
100 g smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør. Stil remoncen til side på bordet, til du skal bruge den.
  4. Vend dejen ud på bordet, og rul den ud til en aflang rektangel (ca. 30 x 40 cm).
  5. Fordel remoncen jævnt på dejen, og skær derefter dejen over i to stykker på langs.
  6. Fold den ene del af dejen indover sig selv. Fold herefter igen dejen ind over sig selv.
  7. Skær giflerne i ca. 3 cm stykker.
  8. Læg kanelgiflerne på en bageplade med bagepapir. De må gerne stå en smule tæt, så den remonce, der vil flyde ud, kan karamellisere under bunden af giflerne.
  9. Lad kanelgiflerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  10. Pensl kanelgiflerne med et sammenpisket æg og mælt, og bag giflerne i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 5-6 minutter
  11. Lad giflerne køle af på en rist.

Et godt tip: Prøv også at bage kanelsnurrer med Valsemøllen Kanelsneglkage.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.