Nem mælkesnittekage – Bageblanding

Bag en lækker og nem mælkesnittekage. Vi har twistet den klassiske Valsemøllen Chokoladekage blanding og lavet en opskrift på en nem mælkesnittekage, som du kan bage til familien eller vennerne.

Med Valsemøllen Chokoladekage blanding kan du med få ingredienser og på ingen tid – lave en lækker, luftig og nem mælkesnittekage. På mindre end 1 time kan du lave denne lækre mælkesnittekage. Server dine hjemmelavede mælkesnitter til resten af familien eller til eftermiddagsgæsterne.

Find flere opskrifter med Valsemøllen Kageblandinger her.

 

Se opskrift
Nem mælkesnittekage - Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 12 mælkesnitter

Mælkesnittekage

1 pk. Valsemølle Chokoladekage
2,5 dl lunken vand
1 dl olie

Creme

300 g flødeost
2 spsk. citronsaft
2 spsk. flormelis
1 spsk. flydende honning
1 tsk. vanilje ekstrakt
2,5 dl piskefløde

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

Mælkesnittekage

 

 1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
 2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
 3. Beklæd bradepanden med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen i et jævnt lag.
 4. Bag kagen ved 225ºC, almindelig ovn i ca. 8-10 min.
 5. Lad kagen køle af.

Creme

 

 1. Pisk flødeost med citronsaft, flormelis, honning og vanilje.
 2. Pisk flødeskum.
 3. Vend flødeskum og flødeostblandingen forsigtigt sammen.

Samling af mælkesnittekagen

 

 1. Del kagen i 2 lige store stykker.
 2. Smør den ene halvdel med cremen og læg den anden del ovenpå.
 3. Skær kagen ud i snitter.

Et godt tip: Brug også Valsemøllen Chokoladekage til at bage nemme chokoladedonuts.

 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.