Glutenfri müslibrød

Bag et saftigt glutenfrit müslibrød, der både mætter og smager dejligt. Brødet passer godt til morgenbordet, hvor familien skal forkæles, eller som tilbehør til aftensmaden. Glutenfrit bagværk skal nemlig ikke være svært at bage selv. Med en glutenfri melmix, går det som en leg.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri müslibrød: 4 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser

Opskrift

1 brød

4 dl vand, fingervarmt
25 g gær
30 g blødt smør/margarine eller 2 spsk. olie
1 tsk. salt
Ca. 7 dl Valsemøllen Glutenfri Melmix (420 g)
3 dl Glutenfri Müsli eller havregryn (ca. 100 g)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål og tilsæt vandet. Rør rundt til gæren er opløst.
  2. Tilsæt fedtstof, salt og melmix. Ælt dejen i en røremaskine eller med hænderne i mindst 5 min.
  3. Bland müslien ned i dejen.
  4. Hæld dejen i en smurt brødform (1½ L).
  5. Dæk brødet med et viskestykke og lad det hæve i 30 min. Sæt ovnen på ca. 200ºC.
  6. Pensl brødet med vand og drys det med müsli.
  7. Bages nederst i ovnen i ca. 30 min.
  8. Lad brødet køle af på en rist uden viskestykke.

Et godt tip: Vil du have et grovere glutenfrit müslibrød, kan du bytte Valsemøllen Glutenfri Melmix med Valsemøllen Grov Glutenfri Melmix. Tilsæt da også ½ dl lys sirup og lidt ekstra salt.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.