Glutenfri müslibrød

Bag et saftigt glutenfrit müslibrød, der både mætter og smager dejligt. Brødet passer godt til morgenbordet, hvor familien skal forkæles, eller som tilbehør til aftensmaden. Glutenfrit bagværk skal nemlig ikke være svært at bage selv. Med en glutenfri melmix, går det som en leg.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri müslibrød: 4 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

1 brød

4 dl vand, fingervarmt
25 g gær
30 g blødt smør/margarine eller 2 spsk. olie
1 tsk. salt
Ca. 7 dl Valsemøllen Glutenfri Melmix (420 g)
3 dl Glutenfri Müsli eller havregryn (ca. 100 g)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål og tilsæt vandet. Rør rundt til gæren er opløst.
  2. Tilsæt fedtstof, salt og melmix. Ælt dejen i en røremaskine eller med hænderne i mindst 5 min.
  3. Bland müslien ned i dejen.
  4. Hæld dejen i en smurt brødform (1½ L).
  5. Dæk brødet med et viskestykke og lad det hæve i 30 min. Sæt ovnen på ca. 200ºC.
  6. Pensl brødet med vand og drys det med müsli.
  7. Bages nederst i ovnen i ca. 30 min.
  8. Lad brødet køle af på en rist uden viskestykke.

Et godt tip: Vil du have et grovere glutenfrit müslibrød, kan du bytte Valsemøllen Glutenfri Melmix med Valsemøllen Grov Glutenfri Melmix. Tilsæt da også ½ dl lys sirup og lidt ekstra salt.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.