Glutenfri müslibrød

Bag et saftigt glutenfrit müslibrød, der både mætter og smager dejligt. Brødet passer godt til morgenbordet, hvor familien skal forkæles, eller som tilbehør til aftensmaden. Glutenfrit bagværk skal nemlig ikke være svært at bage selv. Med en glutenfri melmix, går det som en leg.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri müslibrød: 4 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

1 brød

4 dl vand, fingervarmt
25 g gær
30 g blødt smør/margarine eller 2 spsk. olie
1 tsk. salt
Ca. 7 dl Valsemøllen Glutenfri Melmix (420 g)
3 dl Glutenfri Müsli eller havregryn (ca. 100 g)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål og tilsæt vandet. Rør rundt til gæren er opløst.
  2. Tilsæt fedtstof, salt og melmix. Ælt dejen i en røremaskine eller med hænderne i mindst 5 min.
  3. Bland müslien ned i dejen.
  4. Hæld dejen i en smurt brødform (1½ L).
  5. Dæk brødet med et viskestykke og lad det hæve i 30 min. Sæt ovnen på ca. 200ºC.
  6. Pensl brødet med vand og drys det med müsli.
  7. Bages nederst i ovnen i ca. 30 min.
  8. Lad brødet køle af på en rist uden viskestykke.

Et godt tip: Vil du have et grovere glutenfrit müslibrød, kan du bytte Valsemøllen Glutenfri Melmix med Valsemøllen Grov Glutenfri Melmix. Tilsæt da også ½ dl lys sirup og lidt ekstra salt.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.