Honninghjerter

Julen er hjerternes fest, og hvad er mere passende en at bage honninghjerter? Tag dine børn med i køkkenet og kast kærligheden på disse skønne honninghjerter – de skal helt sikkert få duften af jul til at brede sig i dit køkken. Pynt dem som i har lyst til, og giv dem til nogle i har kær. Men husk, fordejen skal stå en en lille måned, før den er klar til brug.

Find julestemningen frem og lav nogle smagfulde og skønne honninghjerter med masser af skønne julekrydderier. Honninghjerterne er bagt på Kage Hvedemel, der gør kagerne luftige.

Se opskrift
Honninghjerter

Køkkentid
45 min

Ventetid
1 mdr. & 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Honninghjerter: 4 ud af 5 baseret på 26 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 små hjerter

Fordej

500 g akaciehonning
250 g Valsemøllen Kage Hvedemel

Honningkagedej

15 g hjortetaksalt
2 æggeblommer
250 g Valsemøllen Kage hvedemel
10g potaske
2 tsk. stødt kanel
2 tsk. stødt ingefær
2 tsk. stødt nelliker
300 g mørk chokolade

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Fordej

  1. Rør akaciehonning og Valsemøllen Kage Hvedemel sammen i en skål
  2. Kom det i en bøtte med låg og gem det et køligt sted uden direkte sollys, fx i et køkkenskab
  3. Lad det stå, gerne op til en måned

Honningkagedej

  1. Rør hjortetaksaltet ud i æggeblommerne til der ikke længere er nogle klumper
  2. Rør potasken ud i et par spiseskefulde vand
  3. Bland æggeblandingen med potasken og bland det derefter i fordejen
  4. Bland alle de tørre ingredienser sammen og vend det i æggemassen
  5. Ælt dejen i ca. 10 minutter, brug gerne en røremaskine
  6. Saml dejen med hænderne og rul den ud på et køkkenbord med en kagerulle og en smule mel
  7. Dejen skal ca. være 0,5 cm tyk
  8. Stik dejen ud med hjerteforme og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir
  9. Bag honninghjerterne i en forvarmet ovn ved 175°C (150°C varmluft) i 8-10 minutter
  10. Lad dem køle af på en rist og derefter dyp dem i smeltet chokolade

honninghjerterhonninghjerter

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.