Honninghjerter

Julen er hjerternes fest, og hvad er mere passende en at bage honninghjerter? Tag dine børn med i køkkenet og kast kærligheden på disse skønne honninghjerter – de skal helt sikkert få duften af jul til at brede sig i dit køkken. Pynt dem som i har lyst til, og giv dem til nogle i har kær. Men husk, fordejen skal stå en en lille måned, før den er klar til brug.

Find julestemningen frem og lav nogle smagfulde og skønne honninghjerter med masser af skønne julekrydderier. Honninghjerterne er bagt på Kage Hvedemel, der gør kagerne luftige.

Se opskrift
Honninghjerter

Køkkentid
45 min

Ventetid
1 mdr. & 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Honninghjerter: 4 ud af 5 baseret på 32 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 små hjerter

Fordej

500 g akaciehonning
250 g Valsemøllen Kage Hvedemel

Honningkagedej

15 g hjortetaksalt
2 æggeblommer
250 g Valsemøllen Kage hvedemel
10g potaske
2 tsk. stødt kanel
2 tsk. stødt ingefær
2 tsk. stødt nelliker
300 g mørk chokolade

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Fordej

  1. Rør akaciehonning og Valsemøllen Kage Hvedemel sammen i en skål
  2. Kom det i en bøtte med låg og gem det et køligt sted uden direkte sollys, fx i et køkkenskab
  3. Lad det stå, gerne op til en måned

Honningkagedej

  1. Rør hjortetaksaltet ud i æggeblommerne til der ikke længere er nogle klumper
  2. Rør potasken ud i et par spiseskefulde vand
  3. Bland æggeblandingen med potasken og bland det derefter i fordejen
  4. Bland alle de tørre ingredienser sammen og vend det i æggemassen
  5. Ælt dejen i ca. 10 minutter, brug gerne en røremaskine
  6. Saml dejen med hænderne og rul den ud på et køkkenbord med en kagerulle og en smule mel
  7. Dejen skal ca. være 0,5 cm tyk
  8. Stik dejen ud med hjerteforme og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir
  9. Bag honninghjerterne i en forvarmet ovn ved 175°C (150°C varmluft) i 8-10 minutter
  10. Lad dem køle af på en rist og derefter dyp dem i smeltet chokolade

honninghjerterhonninghjerter

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.