Julemuffins med kanel og æble

Lækre julemuffins med kanel og æble. Jul og bagning hænger sammen, og du har sikkert haft gang i julebagningen siden november. Disse julemuffins har de gode julesmage, som gør sig godt til en julekomsammen med juleklip, glögg og konfektlavning.

Trænger du til noget andet end klejner og vaniljekranse er vores julemuffins et godt bud. Selvom vi har kaldt dem jule muffins, kan de sagtens spises året rund. De svampede muffins er lette at bage, hvis der kommet gæster forbi. Du kan pynte dem med lige det du kan lide – om det skal være klassisk glasur eller en frosting med andre julede smage, er op til dig.

Se opskrift
julemuffins

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Julemuffins med kanel og æble: 3 ud af 5 baseret på 29 anmeldelser

Opskrift

10 muffins

75 g blødt smør
60 g rørsukker
60 g brun farin
170 g Valsemøllen hvedemel
2 tsk vaniljesukker
3 tsk stødt kanel
1 knivspids salt
1,5 tsk bagepulver
3 æg
300 g groftrevede æbler

Sådan gør du

  1. Pisk sukker, vaniljesukker og smør i en skål og pisk det sammen til det er luftigt, pisk til sidst æg i.
  2. Bland  mel, kanel, salt og bagepulver sammen i en anden skål.
  3. Rør de to blandinger sammen med revet æble
  4. Kom dejen i en fast muffinform beklædt med papirsforme.
  5. Bag kagerne ved 180°C i ca. 20 minutter. Bag kagerne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 20 minutter.
  6. Pynt de afkølede muffins med en frosting eller glasur.

Et godt tip: Bag en stor portion af disse julemuffins. Så er der altid en god julekage, hvis der skulle komme uventede gæster på besøg. Pynt kun de muffins der skal spises med det samme. Så er de nemmere at gemme og fryse.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.