Julemuffins med kanel og æble

Lækre julemuffins med kanel og æble. Jul og bagning hænger sammen, og du har sikkert haft gang i julebagningen siden november. Disse julemuffins har de gode julesmage, som gør sig godt til en julekomsammen med juleklip, glögg og konfektlavning.

Trænger du til noget andet end klejner og vaniljekranse er vores julemuffins et godt bud. Selvom vi har kaldt dem jule muffins, kan de sagtens spises året rund. De svampede muffins er lette at bage, hvis der kommet gæster forbi. Du kan pynte dem med lige det du kan lide – om det skal være klassisk glasur eller en frosting med andre julede smage, er op til dig.

Se opskrift
julemuffins

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Julemuffins med kanel og æble: 3 ud af 5 baseret på 31 anmeldelser

Opskrift

10 muffins

75 g blødt smør
60 g rørsukker
60 g brun farin
170 g Valsemøllen hvedemel
2 tsk vaniljesukker
3 tsk stødt kanel
1 knivspids salt
1,5 tsk bagepulver
3 æg
300 g groftrevede æbler

Sådan gør du

  1. Pisk sukker, vaniljesukker og smør i en skål og pisk det sammen til det er luftigt, pisk til sidst æg i.
  2. Bland  mel, kanel, salt og bagepulver sammen i en anden skål.
  3. Rør de to blandinger sammen med revet æble
  4. Kom dejen i en fast muffinform beklædt med papirsforme.
  5. Bag kagerne ved 180°C i ca. 20 minutter. Bag kagerne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 20 minutter.
  6. Pynt de afkølede muffins med en frosting eller glasur.

Et godt tip: Bag en stor portion af disse julemuffins. Så er der altid en god julekage, hvis der skulle komme uventede gæster på besøg. Pynt kun de muffins der skal spises med det samme. Så er de nemmere at gemme og fryse.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.