Julemuffins med kanel og æble

Lækre julemuffins med kanel og æble. Jul og bagning hænger sammen, og du har sikkert haft gang i julebagningen siden november. Disse julemuffins har de gode julesmage, som gør sig godt til en julekomsammen med juleklip, glögg og konfektlavning.

Trænger du til noget andet end klejner og vaniljekranse er vores julemuffins et godt bud. Selvom vi har kaldt dem jule muffins, kan de sagtens spises året rund. De svampede muffins er lette at bage, hvis der kommet gæster forbi. Du kan pynte dem med lige det du kan lide – om det skal være klassisk glasur eller en frosting med andre julede smage, er op til dig.

Se opskrift
julemuffins

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Julemuffins med kanel og æble: 3 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser

Opskrift

10 muffins

75 g blødt smør
60 g rørsukker
60 g brun farin
170 g Valsemøllen hvedemel
2 tsk vaniljesukker
3 tsk stødt kanel
1 knivspids salt
1,5 tsk bagepulver
3 æg
300 g groftrevede æbler

Sådan gør du

  1. Pisk sukker, vaniljesukker og smør i en skål og pisk det sammen til det er luftigt, pisk til sidst æg i.
  2. Bland  mel, kanel, salt og bagepulver sammen i en anden skål.
  3. Rør de to blandinger sammen med revet æble
  4. Kom dejen i en fast muffinform beklædt med papirsforme.
  5. Bag kagerne ved 180°C i ca. 20 minutter. Bag kagerne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 20 minutter.
  6. Pynt de afkølede muffins med en frosting eller glasur.

Et godt tip: Bag en stor portion af disse julemuffins. Så er der altid en god julekage, hvis der skulle komme uventede gæster på besøg. Pynt kun de muffins der skal spises med det samme. Så er de nemmere at gemme og fryse.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.