Kringle med appelsinremonce

En skøn kringle der er fyldt med lækker remonce med et twist af appelsin. Smagen er julet og sød, ligesom den skal være. En perfekt kringle at bage til julens bagværk.

Maria Vestergaard har lavet denne kringle til at forsøde den mørke tid. Den skønne bløddej fyldt med en cremet appelsinremonce, er slet ikke til at stå for. Hvem elsker ikke nybagt kage af den gamle skole? Forkæl dig selv, familie og venner med denne skønne kringle.

Se opskrift
kringle

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t. 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kringle med appelsinremonce: 5 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

8-10 personer

Kringle
20 g gær
80 ml mælk
1 æggeblomme
20 g sukker
1 tsk. salt
½ tsk. kardemomme
300 g Valsemøllen Hvedemel
150 g smør

Remonce
100 g marcipan
100 g sukker
100 g blødt smør
fintrevet skal af øko appelsin

Pensling
1 æggehvide
25 g perlesukker
25 g mandler

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i mælken og tilsæt sukker, salt, kardemomme og æggeblomme.
  2. Tilsæt smør og herefter mel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
  3. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 60 min.
  4. Imens laves remonce ved at ælte alle ingredienserne sammen.
  5. Rul dejen ud på et meldrysset bord. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en størrelse der ca. svarer til 100*15 cm.
  6. Fordel remonce langs hele julekringlen.
  7. Fold dejen ind over midten og form en kringle.
  8. Placer den på en bageplade beklædt med bagepapir.
  9. Pensl med æggehvider og drys med hakkede mandler og perlesukker.
  10. Bag kringlen i ovnen ved 180 graders varme (varmluft) i ca. 15-20 min.

Lad din kringle køle helt ned inden servering.

Et godt tip: Hvis du vil have en helt klassisk kringle, kan du også sagtens udelade appelsinen i din remonce.

kringle kringle kringle  kringle

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.