Juleboller med æble og krydderi

Hvad er mere herligt en duften af julekrydderier og nybagte boller? Prøv disse bløde juleboller, som er fyldt med kanel, kardemomme, ingefær og søde æbler.

Juleboller med æble og varme krydderier er en skøn julebolle der spreder glæde hos alle. Server dem friskbagte til en hyggelig eftermiddag, og lad juleglæden sprede sig i hele huset. Her kan du se inspiration til mere opskrifter på julebag.

Se opskrift
juleboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Juleboller med æble og krydderi: 4 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

12 juleboller

2,5 dl lunken mælk
50 g gær
0,5 tsk. salt
1 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vanilje
1 spsk. sukker
1 æg
75 g blødt smør
1 æble
500 g Valsemøllen hvedemel
1 æg til pensling hvorefter julebollerne drysses med sukker og kanel

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gær i mælk og tilsæt krydderier og sukker.
  2. Tilsæt æg, blødt smør, groft revet æble, og hvedemel og ælt dejen godt igennem.
  3. Lad julebolledejen hæve lunt og tildækket i ca. 60 minutter.
  4. Tænd for ovnen og form bollerne runde evt med en smule mel i hænderne.
  5. Lad bollerne efterhæve tildækket på en bageplade beklædt med bagepapir imens ovnen varmes op.
  6. Pensl med sammenpisket æg og drys med kanel.
  7. Bag julebollerne i ovnen ved 180 graders varme (varmluft) i ca. 15 minutter.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.