Juleboller med æble og krydderi

Hvad er mere herligt en duften af julekrydderier og nybagte boller? Prøv disse bløde juleboller, som er fyldt med kanel, kardemomme, ingefær og søde æbler.

Juleboller med æble og varme krydderier er en skøn julebolle der spreder glæde hos alle. Server dem friskbagte til en hyggelig eftermiddag, og lad juleglæden sprede sig i hele huset. Her kan du se inspiration til mere opskrifter på julebag.

Se opskrift
juleboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Juleboller med æble og krydderi: 4 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

12 juleboller

2,5 dl lunken mælk
50 g gær
0,5 tsk. salt
1 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vanilje
1 spsk. sukker
1 æg
75 g blødt smør
1 æble
500 g Valsemøllen hvedemel
1 æg til pensling hvorefter julebollerne drysses med sukker og kanel

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gær i mælk og tilsæt krydderier og sukker.
  2. Tilsæt æg, blødt smør, groft revet æble, og hvedemel og ælt dejen godt igennem.
  3. Lad julebolledejen hæve lunt og tildækket i ca. 60 minutter.
  4. Tænd for ovnen og form bollerne runde evt med en smule mel i hænderne.
  5. Lad bollerne efterhæve tildækket på en bageplade beklædt med bagepapir imens ovnen varmes op.
  6. Pensl med sammenpisket æg og drys med kanel.
  7. Bag julebollerne i ovnen ved 180 graders varme (varmluft) i ca. 15 minutter.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.