Rugsnacks med chokolade og tranebær

Børnevenlige rugsnacks med chokolade og tranebær. De mætter og smager sødt, så det er noget for alle! bag dem til juledagene og server dem for dine gæster som et sundere indslag, eller tag dem med på julegaveindkøb.

Disse snacks er super nemme at lave med Valsemøllens Kernerugbrød. De er lækre som et lille mellemmåltid eller som et sødt indslag med masser af fuldkorn til madkassen. Rugsnacks med chokolade og tranebær fungerer perfekt til en kop kaffe eller te, til eftermiddagshyggen eller til en tur i skoven. Du kan eventuelt skifte tranebær ud med rosiner eller æbler.

Se opskrift
rugsnacks med chokolade og tranebær

Køkkentid
15 min.

Ventetid
75 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rugsnacks med chokolade og tranebær: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

9 stk.

1 pk. Valsemøllen Kernerugbrød
2 pk. tørgær (følger med rugbrødspakken)
7,5 dl vand
100 g mælkechokolade knapper
100 g hvide chokolade knapper
100 g tranebær
150 g nødder

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland tørgær med indholdet i Valsemøllen Kernerugbrød.
  2. Tilsæt vand og ælt dejen godt igennem.
  3. Tilsæt chokolade og tranebær og bland dejen sammen.
  4. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 60 min.
  5. Form rugbollerne med hænderne og vend dem i fint hakkede nødder.
  6. Placer bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  7. Bag dem i ovnen ved 175 graders (varmluft) i ca. 15 min eller til bollerne bliver gyldne.

Et godt tip: Selvom disse rugsnacks med chokolade og tranebær er lavet som en juleopskrift, kan de skønne boller bages året rundt. Vil du inspireres til endnu flere sunde og mættende snacks, har vi samlet en masse gode opskrifter til dig i vores bageunivers. Her har får du opskrifter på alt fra pølsehorn til cremede dips. Mums!

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.