Softkernerugbrød – Valsemøllen brødblanding

Valsemøllen Softkernerugbrød er et saftigt og smagfuldt rugbrød med masser af kerner. Nyd duften af hjemmebag og forkæl dig selv og familien med hjemmebagt rugbrød.

Softkernerugbrød er et af de mest populære rugbrød hos bageren, og nu kan du også mestre det elskede rugbrød. Valsemøllen Softkernerugbrødsblanding gør det nemt for dig at bage hjemmebagt rugbrød til madpakkerne eller morgenmaden.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 rugbrød

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag rugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter.
  5. Tag det færdigbagte softkernerugbrød ud, og stil det til afkøling. Obs: rugbrødet skal være afkølet, inden det skæres i skiver.