Småkager opskrifter du vil elske

Småkager hører ikke kun julen til. Du kan fylde køkkenet med bageglæde og bage smagfulde cookies året rundt. Leder du efter en ny opskrift på spændende småkager eller cookies? Vi har samlet et udvalg af opskrifter på nemme småkager. De er alle hurtige at bage og opskrifterne er lette at følge. Prøv dig frem, og bag alt fra sunde sesamcookies og havregrynskager til chokolade cookies med spelt og specier.

Der er noget for enhver smag, og børnene vil helt sikkert elske at være med til at bage dem. Når kagerne er sat i ovnen, vil I langsomt kunne begynde at fornemme den skønne velduft sprede sig i hjemmet. Det bliver svært at lade dem køle af, før I sætter tænderne i dem!

Bag lækre cookies med kvalitets mel 

Sådan en sprød småkage er lige til at hapse og stiller altid din lækkersult. De er også lækre at servere som en let snack eller for dine gæster, der kommer forbi til aftenskaffe. Men for at opnå det bedste og mest sprøde resultat, bør du også bruge en god kvalitetsmel. Vores Dansk Kage Hvedemel kan anbefales til enhver småkageopskrift. Nogle af vores favoritter er:

Sprøde Sesamcookies med bid i. Med denne opskrift kan du servere noget nyt for dine gæster. Opskriften indeholder både nødder, rosiner og mandelmel. Valsemøllen Sesamfrø bruges til at rulle småkagerne i.

Cookies med hampfrø og chokolade er en lækker lille sag. Der er en god blanding af noget sprødt, som kommer fra Valsemøllen Økologiske hampefrø, og noget sødt, der stammer fra den mørke chokolade, der skal vendes i dejen.

Chokolade cookies med spelt er også en skøn opskrift. Grunden til at bruge speltmel i stedet for almindelige hvedemel, er konsistensen og den lidt nøddeagtige smag, som speltmelen har. I opskriften benyttes Valsemøllen Dansk Speltmel, Fuldkorn for at give en god tekstur til dine cookies.

Nemme opskrifter alle kan følge 

Det skal være let at bage lidt godt og sprødt uden det helt store besvær. Derfor er enhver småkager opskrift på vores side nem at følge. Du finder altid en udførlig trin for trin guide, som hjælper dig godt igennem hele bageprocessen. Du får ligeledes en specificeret liste over de ingredienser, som du skal bruge til opskriften. Det gør det let at få overblik over, om du har rigtige ingredienser i køkkenet eller om du lige skal ud og handle ind.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.