Glutenfrie småkager med vanilje

Nemme og lækre glutenfrie småkager med vanilje smager skønt. Bag dem til uventede gæster eller julehyggen. De smager i hvert fald skønt.

Hvem siger at glutenfri bagning skal være svært? Med de her glutenfrie småkager bliver bagningen til en leg. De er nemme at bage, og så smager de skønt af vanilje, og er sprøde som en småkage skal være. Vi har gjort det endnu nemmere, da småkagerne er bagt med Finax Glutenfri Melmix, der er en blanding af de bedste glutenfrie meltyper.

Se opskrift
glutenfrie småkager med vanilje

Køkkentid
40 min

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie småkager med vanilje: 3 ud af 5 baseret på 26 anmeldelser

Opskrift

30 stk.

125 g blødt smør eller margarine
1 dl sukker
180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Melmix
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker blødt.
  2. Bland resten af ingredienserne i og rør til dejen er smidig.
  3. Tril små kugler (ca. 3 cm i diameter) og læg dem på en plade med bagepapir. Vær opmærksom på, at kagerne flyder ud under bagningen, så læg dem med et godt mellemrum
  4. Bag midt i ovnen ved 150ºC ca. 20 min.
  5. Lad småkagerne køle af på en rist, så de bliver sprøde.
  6. Opbevar de glutenfrie småkager i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

Et godt tip: Vil du prøve at bage andre typer af glutenfrie småkager, så prøv også vores glutenfri cookies med chokolade eller de glutenfrie müsli småkager, der også gør sig godt som tilbehør til kaffen.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.