Glutenfrie småkager med vanilje

Nemme og lækre glutenfrie småkager med vanilje smager skønt. Bag dem til uventede gæster eller julehyggen. De smager i hvert fald skønt.

Hvem siger at glutenfri bagning skal være svært? Med de her glutenfrie småkager bliver bagningen til en leg. De er nemme at bage, og så smager de skønt af vanilje, og er sprøde som en småkage skal være. Vi har gjort det endnu nemmere, da småkagerne er bagt med Finax Glutenfri Melmix, der er en blanding af de bedste glutenfrie meltyper.

Se opskrift
glutenfrie småkager med vanilje

Køkkentid
40 min

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie småkager med vanilje: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 30 stk.

125 g blødt smør eller margarine

1 dl sukker

180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Melmix

2 tsk. vanillesukker

2 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker blødt.
  2. Bland resten af ingredienserne i og rør til dejen er smidig.
  3. Tril små kugler (ca. 3 cm i diameter) og læg dem på en plade med bagepapir. Vær opmærksom på, at kagerne flyder ud under bagningen, så læg dem med et godt mellemrum
  4. Bag midt i ovnen ved 150ºC ca. 20 min.
  5. Lad småkagerne køle af på en rist, så de bliver sprøde.
  6. Opbevar de glutenfrie småkager i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

Et godt tip: Vil du prøve at bage andre typer af glutenfrie småkager, så prøv også vores glutenfri cookies med chokolade eller de glutenfrie müsli småkager, der også gør sig godt som tilbehør til kaffen.