Glutenfrie småkager med vanilje

Nemme og lækre glutenfrie småkager med vanilje smager skønt. Bag dem til uventede gæster eller julehyggen. De smager i hvert fald skønt.

Hvem siger at glutenfri bagning skal være svært? Med de her glutenfrie småkager bliver bagningen til en leg. De er nemme at bage, og så smager de skønt af vanilje, og er sprøde som en småkage skal være. Vi har gjort det endnu nemmere, da småkagerne er bagt med Finax Glutenfri Melmix, der er en blanding af de bedste glutenfrie meltyper.

Se opskrift
glutenfrie småkager med vanilje

Køkkentid
40 min

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie småkager med vanilje: 3 ud af 5 baseret på 42 anmeldelser

Opskrift

30 stk.

125 g blødt smør eller margarine
1 dl sukker
180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Melmix
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker blødt.
  2. Bland resten af ingredienserne i og rør til dejen er smidig.
  3. Tril små kugler (ca. 3 cm i diameter) og læg dem på en plade med bagepapir. Vær opmærksom på, at kagerne flyder ud under bagningen, så læg dem med et godt mellemrum
  4. Bag midt i ovnen ved 150ºC ca. 20 min.
  5. Lad småkagerne køle af på en rist, så de bliver sprøde.
  6. Opbevar de glutenfrie småkager i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

Et godt tip: Vil du prøve at bage andre typer af glutenfrie småkager, så prøv også vores glutenfri cookies med chokolade eller de glutenfrie müsli småkager, der også gør sig godt som tilbehør til kaffen.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.