Glutenfrie småkager med vanilje

Nemme og lækre glutenfrie småkager med vanilje smager skønt. Bag dem til uventede gæster eller julehyggen. De smager i hvert fald skønt.

Hvem siger at glutenfri bagning skal være svært? Med de her glutenfrie småkager bliver bagningen til en leg. De er nemme at bage, og så smager de skønt af vanilje, og er sprøde som en småkage skal være. Vi har gjort det endnu nemmere, da småkagerne er bagt med Finax Glutenfri Melmix, der er en blanding af de bedste glutenfrie meltyper.

Se opskrift
glutenfrie småkager med vanilje

Køkkentid
40 min

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie småkager med vanilje: 3 ud af 5 baseret på 34 anmeldelser

Opskrift

30 stk.

125 g blødt smør eller margarine
1 dl sukker
180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Melmix
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker blødt.
  2. Bland resten af ingredienserne i og rør til dejen er smidig.
  3. Tril små kugler (ca. 3 cm i diameter) og læg dem på en plade med bagepapir. Vær opmærksom på, at kagerne flyder ud under bagningen, så læg dem med et godt mellemrum
  4. Bag midt i ovnen ved 150ºC ca. 20 min.
  5. Lad småkagerne køle af på en rist, så de bliver sprøde.
  6. Opbevar de glutenfrie småkager i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

Et godt tip: Vil du prøve at bage andre typer af glutenfrie småkager, så prøv også vores glutenfri cookies med chokolade eller de glutenfrie müsli småkager, der også gør sig godt som tilbehør til kaffen.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.