Glutenfri peberkage

Se opskrift
glutenfri peberkage

Køkkentid
25 min.

Ventetid
50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 kage, ca.10-12 stk.

3 dl Finax Glutenfri Melmix (180 g)
2 dl sukker
2 tsk. bagepulver
4 tsk. brunkagekrydderi
1 tsk.  psyllium
175 g smør eller margarine
1 dl kvark
1/2 dl varmt vand
2 æg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smør en 1½ liters kageform og drys den med lidt melmix.
  2. Smelt fedtstoffet og tilsæt vandet.
  3. Rør melmix, sukker, bagepulver, krydderier og Psyllium i.
  4. Pisk æggene og rør dem i dejen. Rør kvarken i.
  5. Rør dejen grundigt til den er helt jævn og glat.
  6. Hæld dejen i formen. Bag nederst i ovnen ved 175°C i ca. 40-50 min.
  7. Lad den nybagte kage stå i formen et øjeblik inden den tages ud for at køle af.

Et god tip: Server kagen med flødeskum og friske bær.